Anker Soundcore Space One alınır mı?

Hangisi?

• Sony WH-CH720N

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    9
Sony'yi bilmem ama space onedan mutluyum. Bassları gayet iyi ANC'si mutlu edecek düzeyde fiyatına göre pişman olup olamayacağını seçebilirsin ben gayet memnunum kafamdan hiç düşmüyor bir de. Eskiden Q10 vardı tizlerini ayarlayamadığım için başım ağrımaya başlamıştı space One gibi güncel bir kulaklığa geçmek istedim iyi ki yapmışım.

Sony'yi bilmem ama space onedan mutluyum. Bassları gayet iyi ANC'si mutlu edecek düzeyde fiyatına göre pişman olup olamayacağını seçebilirsin ben gayet memnunum kafamdan hiç düşmüyor bir de. Eskiden Q10 vardı tizlerini ayarlayamadığım için başım ağrımaya başlamıştı space One gibi güncel bir kulaklığa geçmek istedim iyi ki yapmışım.

Hocam ben günlük normal kullanım için almayı düşünüyorum mantıklı mı?

Hocam ben günlük normal kullanım için almayı düşünüyorum mantıklı mı?
Mantıklı. filmde izlersin müzikte dinlersin fps oyunları için pek iyi olduğunu sanmıyorum sonuçta her kulaklık her alanda iyi değildir. Şuan 2600 lira trendyol da ben almayı düşündüğümde 2800 dü. Almayı düşünüyorsan tam fırsatı gibi görünüyor.

merhaba bir şey soracaktım bende aldım üç dört gündür kullanıyorum 10 saat kullanım ile şarjı 100den 20ye düştü ancak üründe 40 saat diye belirtilmişti şarjı şu an normal mi bilemedim sizde nasıl?

Mantıklı. Filmde izlersin müzikte dinlersin FPS oyunları için pek iyi olduğunu sanmıyorum sonuçta her kulaklık her alanda iyi değildir. Şu an 2600 lira Trendyol da ben almayı düşündüğümde 2800'dü. Almayı düşünüyorsan tam fırsatı gibi görünüyor.

Hocam ben aldım kulaklıkta normal modda arkadan uğultu sesi geliyor normal mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı