xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #1 Bazı YouTuber'lerin önermesi üzerine uygulamayı indirip ilk anketi doldurdum ve 300 tane bir şey verdi. Bu uygulama güvenilir midir? Uzak mı durayım? xDizZzy dedi: Bazı YouTuber'lerin önermesi üzerine uygulamayı indirip ilk anketi doldurdum ve 300 tane bir şey verdi. Bu uygulama güvenilir midir? Uzak mı durayım? Genişletmek için tıkla... xDizZzy dedi: Bazı YouTuber'lerin önermesi üzerine uygulamayı indirip ilk anketi doldurdum ve 300 tane bir şey verdi. Bu uygulama güvenilir midir? Uzak mı durayım? Genişletmek için tıkla... . Cevap yok mu Son düzenleme: 21 Kasım 2020
Bazı YouTuber'lerin önermesi üzerine uygulamayı indirip ilk anketi doldurdum ve 300 tane bir şey verdi. Bu uygulama güvenilir midir? Uzak mı durayım? xDizZzy dedi: Bazı YouTuber'lerin önermesi üzerine uygulamayı indirip ilk anketi doldurdum ve 300 tane bir şey verdi. Bu uygulama güvenilir midir? Uzak mı durayım? Genişletmek için tıkla... xDizZzy dedi: Bazı YouTuber'lerin önermesi üzerine uygulamayı indirip ilk anketi doldurdum ve 300 tane bir şey verdi. Bu uygulama güvenilir midir? Uzak mı durayım? Genişletmek için tıkla... . Cevap yok mu