Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 4
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 8
--
Yaşadığım yerde altyapı yok, sorguda direkt sıfır çıkıyor. Bölge itibari ile 3 bine yakın müstakil konut bulunan bir yerdeyim. Altyapı yok, çanak antenlerle idare ediyorum.
Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 6
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 1
Yıllardır bi fiber gelmedi. Hesapta ülkenin neredeyse tamamını fiber ile donatıcaklardı. İstanbul gibi En büyük şehrin en çok nüfuslu olan ilçesindeyim halen fiber yok habire kesintiler yaşanıyor. Altyapı kalitesi leş
35 Mbps için şu an 109 TL ödüyoruz, bu ayın sonunda taahhüdüm bitiyor, 100 Mbps için ilk 12 ay 295 diğer 12 ay 325 TL fiyat verildi siz nasıl bu fiyata anlaştınız acaba?
35 Mbps için şu an 109 TL ödüyoruz, bu ayın sonunda taahhüdüm bitiyor, 100 Mbps için ilk 12 ay 295 diğer 12 ay 325 TL fiyat verildi siz nasıl bu fiyata anlaştınız acaba?
VDSL-ADLS olmak üzere binada şuan bu alt yapılar mevcut. önerebileceğiniz uygun bir internet varmıdır? son zamanlarda biliyorsunuz fiyatlar baya uçtu Ankara/Etimesgut'da ikamet etmekteyim.
Kıpır kıpır bir firma var. Ona bakabilirsin. Adını yazınca mesaj siliniyor. Baş harfi G ikinci harfi i 2 üçüncü harfi b üçüncü harfi i dördüncü harfi r
Kıpır kıpır bir firma var. Ona bakabilirsin. Adını yazınca mesaj siliniyor. Baş harfi G ikinci harfi i 2 üçüncü harfi b üçüncü harfi i dördüncü harfi r