Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

Dowland hızım: 6.90
Upload hızım: 0.69
Paketim: 8Mbit'e kadar limitsiz 50 GB AKK
Fiyatı: Ayda 59 TL
Taahhüt: 20 Ay
Servis sağlayıcım: Türkcell SuperOnline

Kalite memnuniyetim 10 Üzerinden 9
Fiyat memnuniyerim 10 Üzerinden 4

Fiyatlara bakarsak 50 liradan az ödeyen çok az kişi var. Benim beynimin kapasitesi yetmiyor, bu fiyatlar nedir? Orada burada müslümanım diye geçinen devlet adamları burada göstersinler, elin gavuru dediğimiz Almanya, İngiltere gibi ülkelerde 150Mbps internetin fiyatı 20€-30€ arası.

Asgari ücret çok düşük kardeşim sen hangi ülkedesin bilmiyorum ama yaşam koşulları için en uygun ücret bence kişi başı (20 yaş üstü) 2500 TL olmalıdır rahat bi yaşam için. Benzin fiyatları artık geçti de telefon fiyatları özellikle amiral gemileri ve bi asgari ücret arasındaki fark ters orantı mı kurmuş belli değil. Yani sonuç olarak krdş türkiye bura ne beklion [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Download hızım: 65Mbps
Upload hızım: 6 Mbps
Paketim:
Fiyatı: Ayda 69 TL
Taahhüt: 24 ay (fakat 1 yılı yahut daha az aldı)
Servis sağlayıcım: Superonline

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 4

Eskiden 0(sıfır) olan ping şimdilerde çok yüksek 200 ün altına inmiyor. Şu ana kadar yaşadığım tek problem bu fakat can sıkıcı, beni herhangi bir şekilde savsaklamadılar, ilk başta modem güncellemesi, daha sonra ping testi (cmd) yapıp "network" biriminin incelediğini sorunlarının kendi ağlarından kaynaklanmadığını söylediler. Dota da evet sorun var bir çok kullanıcı sorun yaşıyor fakat cod ya da diğer oyunlar içinde aynı sorunların baş göstermesi servis sağlayıcısını gösteriyor. Fakat yine de ttnet gibi başlarından savmamaları bir artı gözüyle bakıyorum . Kendileri eğer serverlarda sorun yoksa tekrar iletişime geçmemi söylediler bakalım çözülmeyecek bir şey değil gibi.

Doğru söylüyorsun, ama burası Türkiye deyip geçmemek lazım. Allah belalarını versin her gün lanet okuyorum. 1000TL asgari ücret alan adam 5 kişilik ailenin, kira, doğalgaz, elektrik, su, internet, telefon, yiyecek, ulaşım, giyim harcamasını karşılaması imkansız. Nasıl yaşıyorlar bilmiyorum. Aklım almıyor. Ha bir de bu adamın hiç mi özel harcamaları olmayacak? Oğlu telefon ister, bilgisayar ister. Karısı ayakkabı ister. 1000TL alan adam bir de kira veriyorsa açlıktan kuruyup ölmesi lazım.

Download hızım: 0.08 Mbps
Upload hızım: 0.59 Mbps
Paketim: ULTRANET LİMİTSİZ 75GB (ADSL)_TTNET'le Tam Zamanında
Fiyatı: Ayda 76TL
Taahhüt: 24 Ay
Servis sağlayıcım: TTNET

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 1
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 1

Download hızım: 23.5 Mbps 16'ya düştüğü oluyor.
Upload hızım: 2.8 Mbps bazen kısa süre 5'i görüyor.
Paketim: Hipernet limitsiz 75GB Fiber
Fiyatı: 12 ay 59, 12 ay 76TL
Servis sağlayıcım: TTNET
Ping hemen hemen her zaman 16 ms
Akk'yi aşmadığı sürece internetten memnunum. Sadece download düşüyor ping, upload yerinde kalıyor.
Kalite memnuniyetim 10 üzerinden 8
Ücret memnuniyetim 10 üzerinden 4

Download hızım: 23.00 Mbps
Upload hızım: 1.94 Mbps
Paketim: ULTRANET LİMİTSİZ (24 Mbps'e kadar) 75 GB AKK
Fiyatı: Ayda 59,90 TL
Taahhüt: 24 ay,
Servis sağlayıcım: TTNET Firması

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 4
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 3

Download hızım: 7.01 Mbps
Upload hızım: 0.63 Mbps
Paketim:8 Mbit'e Kadar Limitsiz 50 GB AKK + TV Tüm Dsmart HD Kanalları
Fiyatı: Ayda 70 TL
Servis sağlayıcım: Dsmart-DsmartNet Firması

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 3
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 2

Download hızım: 13.95 Mbps - 16 Mbps diye almıştım.
Upload hızım: 0.65 Mbps
Paketim:
Fiyatı: 59 Tl - Ev telefonu dahil - İlk 6 ay 31 Tl olması iyi
Taahhüt: 24 ay
Servis sağlayıcım: Doping
Ping: 8 ms
Kalite memnuniyetim 10 üzerinden 4
Ücret memnuniyetim 10 üzerinden 7​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…