kalite ile fiyat puanlandırma konusunda diyorsun değil mi Bugün o kadar çok çıldırttılarki kalitesi batsın Ac desteği olsun diye Asus Dsl- Ac68u modem aldım tam hakkını göstersin internet diye ama sadece kendi gönderdikleri sıradan huawei modemi kullandırıyorlarmış. Fiyat olarakta 100 mbps internet 250 gb akk hakkı birde asus tablet vermişlerdi bunlara göre yine normal
kalite ile fiyat puanlandırma konusunda diyorsun değil mi Bugün o kadar çok çıldırttılarki kalitesi batsın Ac desteği olsun diye Asus Dsl- Ac68u modem aldım tam hakkını göstersin internet diye ama sadece kendi gönderdikleri sıradan huawei modemi kullandırıyorlarmış. Fiyat olarakta 100 mbps internet 250 gb akk hakkı birde asus tablet vermişlerdi bunlara göre yine normal
Ah bulunduğum bölgede fiber altyapısı olsaydı bende kullanırdım. ISS'nın verdikleri modemler gerçekten çok dandik oluyor modem içinde ayrı masrafa giriyorsunuz. Ben TP-LİNK'ten memnunum
Download hızım: 0.36 Mbps (Normalde 10 ile 11 Mbps arası ama Nokia telefonum var bluetooth sayesinde internete giriyorum. 360p'de çok rahat video izliyorum.)
Upload hızım: 0.13 Mbps
Paketim: 1 GB 500 DK konuşma 1000 SMS (yalnız kampanyadan yararlandım ve 7.5 GB civarı internet var.)
Fiyatı: Ayda 18 TL
Taahhüt: Yok
Servis sağlayıcım: Vodafone
Kalite memnuniyetim: 10 üzerinden 10
Fiyat memnuniyetim: 10 üzerinden 8