Anksiyete tespiti

Nervus

Picopat
Yer
Saturn
Daha fazla  
Ben İzmir depreminde evdeydim deprem olduktan sonra yer sallanıyor gibi gelmeye başladı o günden sonra da rüyalarım korkulu oluyor.

Bugün rüyamda deprem olduğunu gördüm yine stresim başladı korkmaya başladım, küçük bir şey olunca bile korkmaya endişelenmeye başlıyorum artık.
Rüyalarımda genellikle korktuğumu görüyorum 15 Kasım'da da panik atak geçirdim, bendeki sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum korkmana gerek yok. Bir şey olmaz, kafana takma, olur geçer. (Bunlar yalan sözler)

İlk önce aile hekimine git diyeceğim fakat psikiyatri ilgileniyor. Bipolar bozukluk olabilir. Tabi ben doktor değilim. Bilemem.

Vakit erken iken uzmanlara (doktor) danış. Bunun sonucu Psikiyatri hastanesine yatmaya kadar gider.

Durum gerçekten çok ciddi. Sormak istediğin zaman etiketlemen yeterli. Bana doktora gittikten sonra ne yaptığını anlatırsan sevinirim.

Geçmiş olsun.

@The Tribal Chief Bahsi geçen sözünüz "doktor değilim" üzerine "durum gerçekten çok ciddi", "psikiyatri hastanesine yatmaya kadar gider" ifadelerinin anlamı nedir? Yönlendirmekten çok, korkutmaya yönelik oluşturulmuş ifadelerin üzerine, bilgisizliğinizi de eklemek çok şaşırtıcı gerçekten.

Anksiyete yaşadım. Ders kaygısı. Ders kaygısı ve kendiliğinden bozulan psikolojim yüzünden hastaneye yattım.

O yüzden gerçekten zor dedim. Ya şöyle olursa, ya böyle olursa gibi şeyler düşünüyorum hâlâ. 3 yıldır psikolojik tedavi görüyorum. Yaşadığım şeyi benden iyi mi bileceksin?

Kaygı yüzünden hastaneye yatan biri görmeden yorum yapmanı garip buldum dostum.

Bu arada yapıcı bir yorum yaptığın için teşekkür ederim.

Kişisel tecrübelerinizi kullanırken uygun bir üslup takınmanın gerekliliğini söylüyorum, karşı kişinin hali hiç düşünülmeden atılmış bir yorumdan fazlası değil sizinki.

Kişisel tecrübelerinizi kullanırken uygun bir üslup takınmanın gerekliliğini söylüyorum, karşı kişinin hali hiç düşünülmeden atılmış bir yorumdan fazlası değil sizinki.
Ben kimseye edepsizlik etmem. Ağır bir şekilde söylemiş olabilirim fakat bu acı gerçeği söylemek zorundayım. Ben söylediklerimi yazdım. Artık kendisi bilir

Ama şunu bilki tekrar diyorum; acı gerçekleri öğrenmek zorunda. Üslubumda herhangi bir sıkıntı göremiyorum. Onunda canı sıkkın. Üzülse bile söylemek zorundayım.

Umarım anlatabilmişimdir.

Sorun da zaten karşı kişinin halini düşünmeden attığınız yorum da, empatiden tamamen yoksun bir şekilde. Kesinkes ifadeleriniz vesile olacak ki doktordan uzaklaşacak, üzerinde psikolojik etki yaratacak farklı korkular oluşturacak belki de? Bırakalım kesinkes ifadeleri ve acı gerçeği işin uzmanı olmuş kişilere; yararım dokunsun derken zararına neden olursunuz.

Ben de, rüyalarımda hep deprem görüyorum hatta bir gün rüyamda deprem olurken uyanıp hayat üçkeni yapmıştım sonra anladım ki rüyaymış

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Bundan sonra daha dikkatli olurum.

Başkası olsa edepsizlik(herkes değil) yapardı ama siz beni medeni şekilde uyardınız. Tekrardan teşekkürler.

İfadeler: Jiw
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Bundan sonra daha dikkatli olurum.

Başkası olsa edepsizlik yapardı ama siz beni medeni şekilde uyardınız. Tekrardan teşekkürler.
Yardım etme amacınıza bir şey söylemedim elbette, anlayışla karşıladım bunu, sadece daha uygun bir dille, karşı kişi için korku oluşturmayacak ifadeler kullanmamızın daha yararı olduğunu savunuyorum. Ben teşekkür ederim anlayışınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…