Anlamayan insana darboğaz sorununu anlatmak

EizenBS

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu formu bir an sinirden açıyorum. Bir yakınımdan tavsiye almam ile bana hala RX 590 8 GB ile Ryzen 3 2200G'nin darboğaz yapmadığını söyleyerek ve benim RAM ve SSD alarak sorunumu düzelteceğini söylüyor. Ben ise normal olarak zaten bu işlemci beslemiyor ve forumlara açtığım konularda da darboğaz olduğunu söylüyorlar dememe rağmen hala "senin gibi çocuklar forumlara yazıp geliyorlar işte böyle." diyor. Ben bu şahısa durumumu nasıl anlatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu formu bir an sinirden açıyorum. Bir yakınımdan tavsiye almam ile bana hala RX 590 8 GB ile Ryzen 3 2200G'nin darboğaz yapmadığını söyleyerek ve benim RAM ve SSD alarak sorunumu düzelteceğini söylüyor. Ben ise normal olarak zaten bu işlemci beslemiyor ve forumlara açtığım konularda da darboğaz olduğunu söylüyorlar dememe rağmen hala "senin gibi çocuklar forumlara yazıp geliyorlar işte böyle." diyor. Ben bu şahısa durumumu nasıl anlatabilirim?
Hırs yapma dostum. Anlatmak zorunda değilsin. Sen haklısın de, bildiğini yap. :)

Yanlış biliyor o, mouse alman lazım. (!)

Overclock deniyebilirsiniz. (Sorunun cevabı ise bottlenecker calculator gibi sitelerden hesaplamak ama hep doğru sonucu vermez.)
Eğer kesin sonuç istiyorsan intel 9900k driver yükle işi hallet. :)

Anlatmana lüzum yok. Cehillik hastalık değildir fakat zaten bilimsel olarak yanlış bir şeyi doğru diye üstelemek hastalık belirtisi olabilir. Uğraşma, ömrünün dakikalarını bu boş işle meşgul etme.

Sonuç olarak değecek bir işlemciye geçiş yapmanız masraflı ve zahmetli olacaktır. Sisteminizde SDD ve bellek eksiği varsa dediği gibi tamamlayın ve bir bildiği varsa da size çözüm olmuş olsun, bir taşla 2 kuş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı