Anlaşmalı kargo kodu verilen kurye nasıl çağrılır?

Nightexe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dün İncehesap üzerinden aldığım AOC 24G4X monitörde ekran titremesi sorunu hakkında konu açmıştım. Garantiye göndermek üzere incehesaba yazdım ve bana Yurtiçi Kargo'yla anlaşmalı bir kargo kodu verdiler. Bu kodu kullanıp nasıl kurye çağırabilirim?

Merhaba dün İncehesap üzerinden aldığım AOC 24G4X monitörde ekran titremesi sorunu hakkında konu açmıştım. Garantiye göndermek üzere incehesaba yazdım ve bana Yurtiçi Kargo'yla anlaşmalı bir kargo kodu verdiler. Bu kodu kullanıp nasıl kurye çağırabilirim?
Senden ürünü geri göndermeni istediler ise kargoya sen bırakacaksın kodu söyleyerek diye biliyorum kurye neden ayağına gelsin iade talebinde ?

Onunla kurye çağıramassınız, yurtiçi kargonun şehrinizdeki bayii'sine gideceksiniz durumu anlatacaksınız o kodu vereceksiniz, onlar ise doğrudan monitörü incehesap'a geri yollayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı