Merhaba arkadaşlar, bir bilgisayarcıdan dizüstü bilgisayar satın alacağım, bilgisayarcı ile ben farklı illerdeyiz. Kargo alıcı ödemeli gelecek. Satıcı anlaşmalı kargonuz var mı dedi, ne demek istediği pek anlamadım? Anlaşmalı kargo nedir?
Merhaba arkadaşlar, bir bilgisayarcıdan dizüstü bilgisayar satın alacağım, bilgisayarcı ile ben farklı illerdeyiz. Kargo alıcı ödemeli gelecek. Satıcı anlaşmalı kargonuz var mı dedi, ne demek istediği pek anlamadım? Anlaşmalı kargo nedir?
Anlaşmalı kargo genelde e-ticaretcilerin kargo firmalarıyla daha ucuza kargo gönderdikleri bir sistemdir. Misal veriyorum kargo çalışanı kaç kargo getiriceksin veya aylık bu kadar getirmen gerekiyor vs diyor. Bunun sonucunda anlaşmalı oluyorsun ve sana bir kod veriyor yurtiçi. Kargo gönderirken veya alırken o numarayı girince indirimli şekilde uygun gidiyor.