Anlayışınızın geldiği nokta bu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
5
Yer
Death Star
Daha fazla  
Meslek
Sith Lord in Galactic Empire

KM düşürme konusunda şaka amaçlı yaptığım yorum yanlış bilgilendirme diye şaka gibi yanlış bilgilendirme diye işaretlenmiş. Bilgi paylaşım forumu olduğunun farkındayım ama ara sıra şaka yapmamıza da mı izin yok?

Zaten bunun yanı sıra 90 model teknolojisi fazla gelişmemiş gibi araçlarda düz mantık düşünüldüğünde geri geri gidildiğinde kilometre gerçekten duruyor. Neyse artık biz şaka amaçlı yorumlar da atmayalım, dikkat edin ban yersiniz uyarayım. Kötü niyetli bir yorum olsa yine neyse de.

Bende PSU yazarken küçük yazmıştım sırf onun yüzünden ban yemiştim bu kadarda olmamalı kurallar bence.

Sonuna bir emoji falan koyun böyle espri yaparken. Bu ciddi anlaşılabilir ki ben ilk okuduğumda ciddi sandım.
Yeni model Focus'da geri geri git, durur demem ne kadar gerçekçilik barındırır, orası tartışılır.
Eski model arabalarda da geri geri gitme ile kilometre sayılmaması bir gerçek.
Bende PSU yazarken küçük yazmıştım sırf onun yüzünden ban yemiştim bu kadarda olmamalı kurallar bence.

Siz bence öncelikle yazım hatalarınızı giderin, sonra konuyu düzgünce okuyun. Kurallarda şaka yapmak yasaktır yazmıyor. PSU olayı da benle alakalı değil, kuralları okumadım değil.

Ya düşünmeden sırf post kasmak amaçlı ya da gereksiz yorum katayım, düşüncemi belirteyim amaçlı yorum yaptığınız ne kadar belli oluyor. İki farklı mesajı iki farklı olayı bir araya getirip Şaka yapıp PSU yerine psu yazdım diye ban yediğim sonucuna nasıl vardınız merak ediyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…