S SwizZ0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Anlık DPI yükselişi yaşıyorum veya ben öyle hissediyorum mouse Rival 600. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
Marcolomboss Kilopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 910 Çözümler 18 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #2 Mousepad kullanıyorsanız lekeler, kırıntı, toz gibi şeyler anlık takılma veya hızlanma yapabilir . Artı 0 Eksi
KS KS S SwizZ0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 Marcolomboss dedi: Mousepad kullanıyorsanız lekeler, kırıntı, toz gibi şeyler anlık takılma veya hızlanma yapabilir . Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum yaklaşık 2 senedir yeni mause pad almayı düşündüm ama bu fiyatlarda kaliteli birşey en az 150 TL mause pad öneriniz varsa yazabilirsiniz Artı 0 Eksi
Marcolomboss dedi: Mousepad kullanıyorsanız lekeler, kırıntı, toz gibi şeyler anlık takılma veya hızlanma yapabilir . Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum yaklaşık 2 senedir yeni mause pad almayı düşündüm ama bu fiyatlarda kaliteli birşey en az 150 TL mause pad öneriniz varsa yazabilirsiniz