Hyper03 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 137 18 Ekim 2021 #11 Hocam bi görüntü ayarlarını atarmısınız ?
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.480 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Ekim 2021 #12 umutyağmur dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olan yokmuuuu Genişletmek için tıkla... Hocam forumda yenisiniz, yazım kuralları ve noktalama işaretlerine dikkat edin. Süreli ban yiyebilirsiniz.
umutyağmur dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum yardımcı olan yokmuuuu Genişletmek için tıkla... Hocam forumda yenisiniz, yazım kuralları ve noktalama işaretlerine dikkat edin. Süreli ban yiyebilirsiniz.
Hyper03 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 137 18 Ekim 2021 #14 umutyağmur dedi: Eki Görüntüle 1192640 Genişletmek için tıkla... Hocam Hz i 60 Hz yapın.
umutyağmur Picopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sorun bu şekilde efendim acaba freesyns monitör mü gerekiyor. Kafayı yiyeceğim vallahi. Ekran görüntüsü alırken yapmıyor bunu Son düzenleme: 19 Ekim 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sorun bu şekilde efendim acaba freesyns monitör mü gerekiyor. Kafayı yiyeceğim vallahi. Ekran görüntüsü alırken yapmıyor bunu
Hyper03 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 137 19 Ekim 2021 #16 umutyağmur dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sorun bu şekilde efendim acaba freesyns monitör mü gerekiyor. Kafayı yiyeceğim vallahi. Ekran görüntüsü alırken yapmıyor bunu Genişletmek için tıkla... Denemek lazım FreeSync monitör ile deneyin almadan önce eğer sıkıntı yoksa sorun mönitörde hala sorun devam ediyorsa ekran kartında sorun vardır.Hocam bide lolü sil yükle yaptınızmı hiç ?
umutyağmur dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sorun bu şekilde efendim acaba freesyns monitör mü gerekiyor. Kafayı yiyeceğim vallahi. Ekran görüntüsü alırken yapmıyor bunu Genişletmek için tıkla... Denemek lazım FreeSync monitör ile deneyin almadan önce eğer sıkıntı yoksa sorun mönitörde hala sorun devam ediyorsa ekran kartında sorun vardır.Hocam bide lolü sil yükle yaptınızmı hiç ?