M Meraklı Üye Ziyaretçi 17 Şubat 2015 #11 Tam tersi filtre ayarlarını düşürüp grafik ayarlarını yükseğe ayarlayıp dener misiniz ?
ARE3S Hectopat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2015 #12 Silinen üye dedi: @ARE3S Görüntüyü sunucudan almıyor ki FPS düşsün. Genişletmek için tıkla... Ya arkadaşım tamam uzatma artık arkadaşa bir öneride bulundum hepsi bu. Sana ne oluyor anlamadım yani. Enemy dedi: Hepsi en düşükte zaten Genişletmek için tıkla... Şu programı MSI Kombustor indirip gpu-burn testi uygulayın ekran kartınız yük altındayken fps düşüşü oluyor mu bakın... Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2015
Silinen üye dedi: @ARE3S Görüntüyü sunucudan almıyor ki FPS düşsün. Genişletmek için tıkla... Ya arkadaşım tamam uzatma artık arkadaşa bir öneride bulundum hepsi bu. Sana ne oluyor anlamadım yani. Enemy dedi: Hepsi en düşükte zaten Genişletmek için tıkla... Şu programı MSI Kombustor indirip gpu-burn testi uygulayın ekran kartınız yük altındayken fps düşüşü oluyor mu bakın...
R ReTinaS Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 758 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Şubat 2015 #13 Silinen üye dedi: @ARE3S Görüntüyü sunucudan almıyor ki FPS düşsün. Genişletmek için tıkla... Online oyunlardaki internet hızı FPS ye etki edebilir. Görüntüyü sunucudan almasanız dahi karşıdaki oyuncuların lokasyonları vs. sunucudan geliyor.
Silinen üye dedi: @ARE3S Görüntüyü sunucudan almıyor ki FPS düşsün. Genişletmek için tıkla... Online oyunlardaki internet hızı FPS ye etki edebilir. Görüntüyü sunucudan almasanız dahi karşıdaki oyuncuların lokasyonları vs. sunucudan geliyor.
M Meraklı Üye Ziyaretçi 17 Şubat 2015 #14 @Silinen üye Mantıklı düşünün, ayrıca daha fazla konuyu kirletmeye gerek yok.
R ReTinaS Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 758 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Şubat 2015 #15 Silinen üye dedi: @Silinen üye Mantıklı düşünün, ayrıca daha fazla konuyu kirletmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yüksek seviye bir kartta bunu hissetmezsiniz ama orta ve düşük seviye kartta bariz şekilde fark edilebilir bi olay.
Silinen üye dedi: @Silinen üye Mantıklı düşünün, ayrıca daha fazla konuyu kirletmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yüksek seviye bir kartta bunu hissetmezsiniz ama orta ve düşük seviye kartta bariz şekilde fark edilebilir bi olay.
E Enemy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 189 Makaleler 1 18 Şubat 2015 #16 Frknhrmnc dedi: Fpsnin internetle alakası yok ekran kartını güncellemeyi deneyin eğer nvidia bir ekran kartı kullanıyorsanız geforce experience yükleyip ayarları optimize edin. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Tam tersi filtre ayarlarını düşürüp grafik ayarlarını yükseğe ayarlayıp dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Sorun devam etmekte. Gamebooster yardımıyla bu sorunu hemen hemen çözdüm. İlginiz için teşekkürler.
Frknhrmnc dedi: Fpsnin internetle alakası yok ekran kartını güncellemeyi deneyin eğer nvidia bir ekran kartı kullanıyorsanız geforce experience yükleyip ayarları optimize edin. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Tam tersi filtre ayarlarını düşürüp grafik ayarlarını yükseğe ayarlayıp dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Sorun devam etmekte. Gamebooster yardımıyla bu sorunu hemen hemen çözdüm. İlginiz için teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Şubat 2015 #17 Sistem özellikleriniz nedir ?