Anlık internet kopması

Omeraltn36

Centipat
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin internet 1-2 saniyelik kopuntu yaşıyor gidiyor hemen bağlanıyor laptop bilgisayar 1 saniye gitmesi bile beni oyundan düşürüyor yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var ama daha kötüsü... İnternet bir anda gidiyor ve tekrar bağlanılmıyor. Tekrar bağIanmak için bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor ya da uyku moduna almam gerekiyor. Fakat aynı modemin internetine bağlı telefonlarda ise internet kopma sorunu olmuyor, yani sadece bilgisayarda oluyor. Laptop kullanıcısıyım ve ethernet kullanmıyorum yani kablosuz. Çözümünü bilenler yardımcı olabilir mi ?

cok denedim ama cözdüm ilk önce internetine bi reset at ıpn değişsin sonra gir ayarlara aygıt yöneticisine gir sonra ağ bağdaştırıcılarına gel ordaki internet driverinin adını kopyala googleda ara driverini indir sorun bitiyor ama sakın aygıt yöneticisinde güncellemeye çalışma olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…