atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 16 Ekim 2021 #31 "Yine de şahlanıyor aman"
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.248 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 8 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 16 Ekim 2021 #32 Telefonda da SBC-XQ 595 Kbps Bluetooth codeğini çalıştırmayı sonunda başardım. Elimdeki en yüksek bitrateye sahip dosya ile test ediyordum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Spek Ekran Görüntüsü
Telefonda da SBC-XQ 595 Kbps Bluetooth codeğini çalıştırmayı sonunda başardım. Elimdeki en yüksek bitrateye sahip dosya ile test ediyordum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Spek Ekran Görüntüsü
gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #33 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
iron musk Attopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #34 uwu emrw kun dedi: Şarkı dinlemiyorsanız cevap vermeyin lütfen, ben başlıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam arkada you are an idiot sarkısı çalıyor
uwu emrw kun dedi: Şarkı dinlemiyorsanız cevap vermeyin lütfen, ben başlıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam arkada you are an idiot sarkısı çalıyor
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #35 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et