Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 21 Mart 2022 #91 Polorchen dedi: Gölün üzerine ev yapmaya uğraşmalıyız. Zombiler oralara gelemez. Kamp güvenli değil. Sabah ilk işimiz bu olmalı. Genişletmek için tıkla... Sağsalim geceyi atlatabilirsek sabah herşeyi çözeriz. Ancak gece işi sıkıntı, güvenliğimiz kampı geliştirmediğimiz sürece garanti değil. Herkes uyurken gece ansızın gelirlerse hiç şansımız yok.
Polorchen dedi: Gölün üzerine ev yapmaya uğraşmalıyız. Zombiler oralara gelemez. Kamp güvenli değil. Sabah ilk işimiz bu olmalı. Genişletmek için tıkla... Sağsalim geceyi atlatabilirsek sabah herşeyi çözeriz. Ancak gece işi sıkıntı, güvenliğimiz kampı geliştirmediğimiz sürece garanti değil. Herkes uyurken gece ansızın gelirlerse hiç şansımız yok.
4 448794 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 9 21 Mart 2022 #92 Ciri Riannon dedi: Tez zamanda toparlanıp çıkmalıyız ancak gece görüşü ile zor iş, sabahı beklemek daha garanti olur diye düşünüyorum ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum Ciri Riannon dedi: Bende geliyorum, kampa dönüş vakti geldi. Genişletmek için tıkla... İkimiz kampa gittik ve köfteyi pişiren kişi köfteyi pişirmeye devam ediyordu fakat kolu kanıyordu bizi görmedi.
Ciri Riannon dedi: Tez zamanda toparlanıp çıkmalıyız ancak gece görüşü ile zor iş, sabahı beklemek daha garanti olur diye düşünüyorum ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum Ciri Riannon dedi: Bende geliyorum, kampa dönüş vakti geldi. Genişletmek için tıkla... İkimiz kampa gittik ve köfteyi pişiren kişi köfteyi pişirmeye devam ediyordu fakat kolu kanıyordu bizi görmedi.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Mart 2022 #93 uuua dedi: Ha demek kaşık istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet! Kaşıkla nöbet tutacağım.
uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 835 Çözümler 1 21 Mart 2022 #94 Polorchen dedi: Evet! Kaşıkla nöbet tutacağım. Genişletmek için tıkla... Güzel güzel. Bilgilisin kaşıklar ölümcül silahtır.
Polorchen dedi: Evet! Kaşıkla nöbet tutacağım. Genişletmek için tıkla... Güzel güzel. Bilgilisin kaşıklar ölümcül silahtır.
ForYou_SS Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #95 Valla ben ne zamandır felakete hazırlık yapıyorum düşünebildiğiniz her şey hakkında.
2 279683 Hectopat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 408 21 Mart 2022 #96 Polorchen dedi: Gölün üzerine ev yapmaya uğraşmalıyız. Zombiler oralara gelemez. Kamp güvenli değil. Sabah ilk işimiz bu olmalı. Genişletmek için tıkla... Zaten doğuştan herkes muhendis değil mi?
Polorchen dedi: Gölün üzerine ev yapmaya uğraşmalıyız. Zombiler oralara gelemez. Kamp güvenli değil. Sabah ilk işimiz bu olmalı. Genişletmek için tıkla... Zaten doğuştan herkes muhendis değil mi?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Mart 2022 #97 279683 dedi: Zaten doğuştan herkes muhendis değil mi? Genişletmek için tıkla... Tekerlek üstüne tahta çakmak ve üstüne çadır atmak mühendisin işi ise işeyim o işe.
279683 dedi: Zaten doğuştan herkes muhendis değil mi? Genişletmek için tıkla... Tekerlek üstüne tahta çakmak ve üstüne çadır atmak mühendisin işi ise işeyim o işe.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 21 Mart 2022 #98 Benzin stoğu yaptım yakınlarda da helikopterde buldum gelin kaçalım uzaklara.
4 448794 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 9 21 Mart 2022 #99 448794 dedi: Katılıyorum İkimiz kampa gittik ve köfteyi pişiren kişi köfteyi pişirmeye devam ediyordu fakat kolu kanıyordu bizi görmedi. Genişletmek için tıkla... Ee yanına gitçek miyiz.
448794 dedi: Katılıyorum İkimiz kampa gittik ve köfteyi pişiren kişi köfteyi pişirmeye devam ediyordu fakat kolu kanıyordu bizi görmedi. Genişletmek için tıkla... Ee yanına gitçek miyiz.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Mart 2022 #100 393060 dedi: Benzin stoğu yaptım yakınlarda da helikopterde buldum gelin kaçalım uzaklara. Genişletmek için tıkla... Uzaklarda zombi yok mu? Bence en yakın AVM'ye gidilmeli böyle durumda.
393060 dedi: Benzin stoğu yaptım yakınlarda da helikopterde buldum gelin kaçalım uzaklara. Genişletmek için tıkla... Uzaklarda zombi yok mu? Bence en yakın AVM'ye gidilmeli böyle durumda.