xsesaeary Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #41 Aga geçen çıktık dışarı salgın Türkiye de yaygınmış telefonunu çıkar diye bağıran zombiler kovaladı kendimi zor kurtardım.
Aga geçen çıktık dışarı salgın Türkiye de yaygınmış telefonunu çıkar diye bağıran zombiler kovaladı kendimi zor kurtardım.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 21 Mart 2022 #42 Ayva dedi: Bozulma ihtimali kaç? Genişletmek için tıkla... Dün aldım dün, taze daha. Ama grupça gidin kampa dönüyorsanız. 279683 dedi: Yaşıyor fakat kanaması durdurulmassa kişi muhtemelen ölecektir. Genişletmek için tıkla... Konuşabiliyor mu, neyin nesidir, niye burda ne olmuş?
Ayva dedi: Bozulma ihtimali kaç? Genişletmek için tıkla... Dün aldım dün, taze daha. Ama grupça gidin kampa dönüyorsanız. 279683 dedi: Yaşıyor fakat kanaması durdurulmassa kişi muhtemelen ölecektir. Genişletmek için tıkla... Konuşabiliyor mu, neyin nesidir, niye burda ne olmuş?
4 448794 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 9 21 Mart 2022 #43 Ciri Riannon dedi: Ateş hazır yanarken birisi kampa gitsin de pişirsin şunu. Genişletmek için tıkla... Bir kişi gitmesin en az üç kişi silah alıp gitsin.
Ciri Riannon dedi: Ateş hazır yanarken birisi kampa gitsin de pişirsin şunu. Genişletmek için tıkla... Bir kişi gitmesin en az üç kişi silah alıp gitsin.
Ayva Centipat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 280 Çözümler 4 21 Mart 2022 #44 Sir Benjamin dedi: @TFP ellerinden öper canım. Genişletmek için tıkla... Ben ne ara mangal başına geçtim ya? Neyse yapayım bari. Bozulduysa ve zehirlenirseniz benden değil. Ciri Riannon dedi: Dün aldım dün, taze Genişletmek için tıkla... Nerden aldın onu? Kampta değil miydik biz ya. Günler şaştı.
Sir Benjamin dedi: @TFP ellerinden öper canım. Genişletmek için tıkla... Ben ne ara mangal başına geçtim ya? Neyse yapayım bari. Bozulduysa ve zehirlenirseniz benden değil. Ciri Riannon dedi: Dün aldım dün, taze Genişletmek için tıkla... Nerden aldın onu? Kampta değil miydik biz ya. Günler şaştı.
4 448794 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 9 21 Mart 2022 #45 xsesaeary dedi: Aga geçen çıktık dışarı salgın Türkiye de yaygınmış telefonunu çıkar diye bağıran zombiler kovaladı kendimi zor kurtardım. Genişletmek için tıkla... Süpriz bozanı okuyun.
xsesaeary dedi: Aga geçen çıktık dışarı salgın Türkiye de yaygınmış telefonunu çıkar diye bağıran zombiler kovaladı kendimi zor kurtardım. Genişletmek için tıkla... Süpriz bozanı okuyun.
2 279683 Hectopat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 408 21 Mart 2022 #47 Ciri Riannon dedi: Dün aldım dün, taze. Konuşabiliyor mu, neyin nesidir, niye burada ne olmuş? Genişletmek için tıkla... Kanka sorduğun soru saçma adamın gözüne ve yüzüne çam parcacıkları batmıs ne yapsın sakin sakin kanka adın neydi senin neden buradasın filan diye mi soruyayım.
Ciri Riannon dedi: Dün aldım dün, taze. Konuşabiliyor mu, neyin nesidir, niye burada ne olmuş? Genişletmek için tıkla... Kanka sorduğun soru saçma adamın gözüne ve yüzüne çam parcacıkları batmıs ne yapsın sakin sakin kanka adın neydi senin neden buradasın filan diye mi soruyayım.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Mart 2022 #48 uuua dedi: Ya seni yerse? Genişletmek için tıkla... İşte ona uygun tuzaklar hazırlayacağız, zombide kullanmak üzere halat, motosiklet kaskı vb. iş görecektir sonra aman sabahlar olmasın.
uuua dedi: Ya seni yerse? Genişletmek için tıkla... İşte ona uygun tuzaklar hazırlayacağız, zombide kullanmak üzere halat, motosiklet kaskı vb. iş görecektir sonra aman sabahlar olmasın.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #49 Fazladan Izoly, Hadron, Gamepower, noname PSU'su olan var mı? Elektrik bulursak ışıklı donanımlarla zombileri kandırıp patlatabiliriz. Sürprizbozan: izoliy izoliy ışıglı yehenim içinde i5 var 4 GB RAM var nesil mesil fark etmiyor hepsi aynı kötülemeye yer aramayın ya.
Fazladan Izoly, Hadron, Gamepower, noname PSU'su olan var mı? Elektrik bulursak ışıklı donanımlarla zombileri kandırıp patlatabiliriz. Sürprizbozan: izoliy izoliy ışıglı yehenim içinde i5 var 4 GB RAM var nesil mesil fark etmiyor hepsi aynı kötülemeye yer aramayın ya.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 21 Mart 2022 #50 Ayva dedi: Ben ne ara mangal başına geçtim ya? Neyse yapayım bari. Bozulduysa ve zehirlenirseniz benden değil. Nerden aldın onu? Kampta değil miydik biz ya. Günler şaştı. Genişletmek için tıkla... Bu sabah geldik ya işte, dün akşamdan aldım ben birşeyler ama köfte dışında ne varsa çöktüler.
Ayva dedi: Ben ne ara mangal başına geçtim ya? Neyse yapayım bari. Bozulduysa ve zehirlenirseniz benden değil. Nerden aldın onu? Kampta değil miydik biz ya. Günler şaştı. Genişletmek için tıkla... Bu sabah geldik ya işte, dün akşamdan aldım ben birşeyler ama köfte dışında ne varsa çöktüler.