Anlık ping çıkıyor

Desertive

Megapat
Merhabalar, evde internetim olmadığı için telefonumun internetini paylaşarak laptopumdan bağlanıyorum fakat anlık ping çıkıyor, yani 2 saniyeliğine pingim 150-200'lere fırlıyor ve sonra normale dönüyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor, özellikle Valorant oynarken. Bu durumu nasıl çözebilirim? Bu arada Litvanya'da yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, evde internetim olmadığı için telefonumun internetini paylaşarak laptopumdan bağlanıyorum fakat anlık ping çıkıyor, yani 2 saniyeliğine pingim 150-200'lere fırlıyor ve sonra normale dönüyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor, özellikle Valorant oynarken. Bu durumu nasıl çözebilirim? Bu arada Litvanya'da yaşıyorum.

Telefondan USB kabloyla internet bağlayabilirsin biraz daha stabil veri bağlantısı oluyor ki ben öyle yapıyorum. Bir de mobil veri hava durumundan bile etkilenebildiği için stabil olmaması çok doğal.

Telefondan USB kabloyla internet bağlayabilirsin biraz daha stabil veri bağlantısı oluyor ki ben öyle yapıyorum. Bir de mobil veri hava durumundan bile etkilenebildiği için stabil olmaması çok doğal.
Öyle yapınca da aynı oluyor fakat internete arkadaşımın telefonundan bağlanınca sıkıntı olmuyor. Arkadaşım iphone kullanıyor ben xiaomi kullanıyorum, bi çözümü yok mu bu durumun ya :/

Technopat Haberler

Geri
Yukarı