Anlık ping sıçramaları ve internet kopmaları

77874

Megapat
Merhabalar, son 3 haftadır oyunlarda(conqueror's Blade, League of Legends euw, Squad, Insurgency: Sandstorm, Rainbow Six Siege) anlık olarak ping değerimin 13000-20000'lere çıkıp sonra bir anda 70-80 civarlarına tekrar düşmesi gibi sorunlar yaşıyorum.
Masaüstü bir bilgisayarda 3 yıldır Airties 2610 Wireless adaptörünü kullanıyorum son zamanlara kadar bir sorunum olmamıştı şimdi aygıtı algılamama gibi sorunlar yaşıyorum bundan dolayısıyla bir CAT 6 bir kablo sipariş ettim onunla da deneyeceğim. Aynı zamanda büyük paket kayıpları da yaşadığım oluyor bunu Squad oynarken daha rahat gözlemleyebiliyorum Discord üzerinden de %80 seviyelerine kadar çıkıyor. Nasıl bir şey yapmam lazım bunların önüne geçebilmek için? Çok daha stabil bir internet kullanmak isterim şahsen. Belirtmek isterim ki interneti evde 3 kişi kullanıyoruz üç telefon, bir tablet, bir akıllı televizyon ve bir masaüstü bilgisayar.
İnternet için kullandığım aygıtlar;
Modem: ZTE zxhn H108N (eski modemim kopmalar yapıyordu ve tamamen interneti kesip duruyordu değiştirmek için internet üstünden aldım.)
Wireless adaptörüm: Airties 2610 866Mbps.
Hız testim ise şöyle:
Ping: 14MS.
Download: 9.32 Mbps.
Upload: 0.75 Mbps.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

League of legends desteği ile irtibata geçip anlattığınızda sizden gerekli dökümanlar isteniyor. Bunları ulaştırdıktan sonra sorun servis sağlayıcınızdan mı yoksa sizden mi kaynaklandığını size söylüyorlar. Benim de aynı sorunum var dı driver güncellememi yaptım. Sorunum çözüldü.

League of Legends ile ilgili verdiğin bilgi için teşekkür ediyorum. Peki yanıt süreleri tahmini ne kadar sürede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…