Anlık Ping Yükselmesi Sorunu

denizcahit

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar değerli Technopat ailesi, yaklaşık bir haftadır internet konusunda sıkıntı yaşıyorum. İnterneti normal bir şekilde standart 20-30 ping ile kullanırken günün herhangi bir saatinde 300-900 arası değerler görüyorum ve bu durum canımı sıkmaya başladı. Müşteri hizmetlerini aradığımda sorunuma yardımcı olamayacaklarını söyleyip basit artık herkese söyledikleri rutin önerileri yaptılar. Aradığımda sordum bölgemde herhangi bir altyapı çalışması yok. Bu sorun neden kaynaklanabilir? Bilgisayar ile alakalı olmadığını söyleyebilirim çünkü kontrol ettiğimde interneti kullanan herhangi bir uygulama yok. Modemde yeni Tivibu kullanıcısı olduğumuz için onun cihazı ile birlikte getirip taktılar. Çok mağdur durumdayım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'un verdiği interneti çok kullanınca yavaşlatıyor(şahit olduğum). Bizde hiçbir sorun yokken 3 gün kesmişler ve aradıktan 3 dakika sonra açmışlardı. Bulaşmayın hakkını vermez çöp firma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı