Ozi01
Hectopat
Daha fazla
Normalde oyun oynarım yaz tatilinde ve bitmeye yaklaştı. Bende 9. sınıfa geçeceğim ve de biraz da korkuya kapıldım açıkçası. Neden bilmiyorum ama biraz üstümde korku var, bu yaz işte çalışmaya başladım ve hem paralarımı biriktiriyorum hem de oyunlara bir miktar harcama yapıyorum ve mesela son hafta oyuna para yatırdım ve de eğlenirken şu an anlık olarak depresyona girdim. "neden ben bu parayı oyuna yatırdım" gibi bir depresyon aslında çok da önemli değil şu anda belli bir gelir kaynağım olduğu için oyuna para yatırabiliyorum. Ama artık bu sondu. Daha da para yatırmamam gerektiğini anladım. Çünkü başta güzel geliyor fakat sonra o kadar ter döküp kazandığım paraya yazık ettiğimi anlayıp vicdan azabı çekiyorum diyorum neyse olan oldu üzülmemeliyim. Birden tekrar aklıma geliyor çnükü lisede oyun oynayamayacağım ve param boşuna gitmiş oldu son kartta kalan paramı da çekim onunla birikim yapıp bu sayfayı kapatıcm. Artık okul başalyana kadar da oynayacğaımı oynarım sonra biter gider. Bu defteri de böyle kapatmış oluruz ama anlık olarak depresyona girdim ve şu anda mutsuzum. Belki de 9. sınıfa başlamanın sebebi de olabilir bu.
Son düzenleyen: Moderatör: