Anne için telefon önerisi

wallendorrr

Hectopat
Daha fazla  
Annem için telefon almak istiyorum. En fazla 9500TL bütçem var. Sosyal medya kullanıyor zaten genellikle, kamerası yine idare etsin ve şarjıda iyi gitsin. Her türlü marka tavsiyelerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Annem için telefon almak istiyorum. En fazla 9500TL bütçem var. Sosyal medya kullanıyor zaten genellikle, kamerası yine idare etsin ve şarjıda iyi gitsin. Her türlü marka tavsiyelerinize açığım.
Samsung A serisinden alabilirsiniz. A24 veya A34 olabilir. Bende A34 var en son 10bin tl civarındaydı şuan ne kadar bilmiyorum. A serisi telefonlar tam ideal.

Kaçak Redmi al bir de devir ile bir şey yapıyorlar ömür boyu kapanmıyoe ve güncelleme alıyor o fiyata bu dediklerimi yaptırarak Redmi Note 13 Pro 9000'den ucuza alırsın ama o devir olayı telefoncu ya göre değişiyor kimisi 1000 alır kimisi 500 yüksek fiyat isterlerse başka telefoncuya git.

Son düzenleme:
Xiaomi Redmi Note 12 4G
Realme C53
Realme 10
Poco F5
Samsung Galaxy A54 5G

realme nasıl bir telefon bilmemem fakat samsungda bir problem cıkmaz ben kendim redmi kullanıyorum(pek iyi denecek bir model kullandıgım söylenemez)aşırı berbat int çekmeme kopma sorunu var

Xiaomi Redmi Note 12 4G
Realme C53
Realme 10
Poco F5
Samsung Galaxy A54 5G

realme nasıl bir telefon bilmemem fakat samsungda bir problem cıkmaz ben kendim redmi kullanıyorum(pek iyi denecek bir model kullandıgım söylenemez)aşırı berbat int çekmeme kopma sorunu var
Redmi 13 modeli var note serisinden olmayan o sizce nasıl?

1000 TL daha çıkıp bunu alabilirsin. Tam bir anne telefonu :)

Kasma yapar mı fazla hocam annem için alsamda yine aşırı kasıcaksa çünkü A10 kullanıyor kendisi ve telefon artık telefon oldu yani.

Kaçak Redmi al bir de devir ile bir şey yapıyorlar ömür boyu kapanmıyoe ve güncelleme alıyor o fiyata bu dediklerimi yaptırarak Redmi Note 13 Pro 9000'den ucuza alırsın ama o devir olayı telefoncu ya göre değişiyor kimisi 1000 alır kimisi 500 yüksek fiyat isterlerse başka telefoncuya git.
Bilmiyorum hocam ya bi arkadaşım redmi note 13 pro modelini 8500tl ye kaçak getirtiyordu da çok uğraştırır mı imeisi falan?

Son düzenleme:
Bilmiyorum hocam ya bir arkadaşım Redmi Note 13 Pro modelini 8500TL'ye kaçak getirtiyordu da çok uğraştırır mı IMEI'si falan?

Benim telefoncu uğraştırmadı yardımcı da oldu 1 yıldan biraz fazladır kullanıyorum 9 aydır devir dediğim şey ile kullanıyorum herhangi bir problemi çıkmadı deviri atması 2 saat bile sürmemişti hızlı halletti ama devir atmadan önce telefon birkaç ay kullanıldıysa yedekleme bir tavsiye ederim devir atılınca sıfırlanıyor ve telefoncu ya göre değişiyor arka kapağı açılıp tamir gördüğü için şu geçirebilir telefoncu iyi yapıştırmazsa yani kısacası aldığında birkaç şey yapıyorsun bitti en F/P tercihte bu olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı