Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.244 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Merhaba Anne Pro 2 almayı düşünüyorum. Alabileceğim güvenilir site var mıdır eğer Anne Pro 2 olmazsa onun yerine önerebileceğiniz klavye nedir?
Merhaba Anne Pro 2 almayı düşünüyorum. Alabileceğim güvenilir site var mıdır eğer Anne Pro 2 olmazsa onun yerine önerebileceğiniz klavye nedir?
legomerak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 153 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 Anne Pro 2 iyidir ama onun yerine streelseries gibi daha bilindik markalardan alırsanız aliexpress gibi çin siteleriyle ve gümrükle uğraşmazsınız
Anne Pro 2 iyidir ama onun yerine streelseries gibi daha bilindik markalardan alırsanız aliexpress gibi çin siteleriyle ve gümrükle uğraşmazsınız
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 799 Çözümler 4 15 Temmuz 2024 #3 Anne Pro 2 eski kaldi hocam. Hotswap degil. Onun yerine daha guncel bir klavye alabilirsiniz. Ajazz AK820 Pro kullanıyorum ben. Memnunum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
Anne Pro 2 eski kaldi hocam. Hotswap degil. Onun yerine daha guncel bir klavye alabilirsiniz. Ajazz AK820 Pro kullanıyorum ben. Memnunum.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.244 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 ByMalicious dedi: Anne Pro 2 eski kaldi hocam howswap degil onun yerine daha guncel bir klavye alabilirsiniz. Ajazz AK820 Pro kullanıyorum ben memnunum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Ajazz AK820 Pro'yu inceleyeceğim beğenirsem alacağım.
ByMalicious dedi: Anne Pro 2 eski kaldi hocam howswap degil onun yerine daha guncel bir klavye alabilirsiniz. Ajazz AK820 Pro kullanıyorum ben memnunum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Ajazz AK820 Pro'yu inceleyeceğim beğenirsem alacağım.