M Murata21 Centipat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Merhaba. Anne Pro 2 alacağım fakat 3 Switch arasında kaldım. Sizce gateron Switch mi, kailh box Switch mi, Cherry MX Switch mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2021
Merhaba. Anne Pro 2 alacağım fakat 3 Switch arasında kaldım. Sizce gateron Switch mi, kailh box Switch mi, Cherry MX Switch mi?
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 11 Mart 2021 #2 Size kalmış, ben Kailh Box veya Cherry MX tercih ederdim. Bunlar bütçeyi zorluyorsa Gateron da gayet iyidir. Renk olarak brown switch daha mantıklı geliyor bana. Gerçi Anne Pro 2 yerine hotswappable bir klavye almak daha mantıklı ama siz bilirsiniz.
Size kalmış, ben Kailh Box veya Cherry MX tercih ederdim. Bunlar bütçeyi zorluyorsa Gateron da gayet iyidir. Renk olarak brown switch daha mantıklı geliyor bana. Gerçi Anne Pro 2 yerine hotswappable bir klavye almak daha mantıklı ama siz bilirsiniz.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 11 Mart 2021 #3 Ben Gateron switchlerin sesini çok beğeniyorum. Ama Cherry MX kalitelidir.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 12 Mart 2021 #4 Kemove Snowbox 61 de düşünebilirsiniz. Anne pro 2 den daha iyi.
M Murata21 Centipat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #5 Bütçeme cherry mx ve kailh box yetiyor Gateron dahil fakat hotswapapple ne tam anlamadım Ardaaa11 dedi: Size kalmış, ben Kailh Box veya Cherry MX tercih ederdim. Bunlar bütçeyi zorluyorsa Gateron da gayet iyidir. Renk olarak brown switch daha mantıklı geliyor bana. Gerçi Anne Pro 2 yerine hotswappable bir klavye almak daha mantıklı ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Bütçeme cherry mx ve kailh box yetiyor Gateron dahil fakat hotswapapple ne tam anlamadım Ardaaa11 dedi: Size kalmış, ben Kailh Box veya Cherry MX tercih ederdim. Bunlar bütçeyi zorluyorsa Gateron da gayet iyidir. Renk olarak brown switch daha mantıklı geliyor bana. Gerçi Anne Pro 2 yerine hotswappable bir klavye almak daha mantıklı ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla...