Anne ve baba için tablet önerisi

danSK

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Annem genelde Zoom, Facebook, Twitter kullanıyor; babam ise YouTube, Facebook ile zaman geçiriyor genelde. Çok fazla anlamadığım için güvenli alışveriş yaptığım Amazon'da tablet diye arattım ve ilk çıkan Amazon.com.tr Samsung'un bu modeli iyi gibi göründü gözüme. Fiyatına göre alınabilir mi sizce bu model, fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum. Bir de bu modelde kutu içeriğinde şarj kablosu+adaptörü bulunuyor mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Samsung'un tabletleri gayet iyi, bende de var. film/dizi izliyorum, bazen toplantılara vs. katılıyorum gayet güzel.

Hocam 250TL farkla A9+ alabilirsiniz.
Ayrıca uyarayım a serisi tablet aldıktan sonra One UI 6 sürümünden sonra gincellemenizi onermiyorum.
Çok kasmaya başlıyor.

Hocam 250TL farkla A9+ alabilirsiniz.
Ayrıca uyarayım a serisi tablet aldıktan sonra One UI 6 sürümünden sonra gincellemenizi onermiyorum.
Çok kasmaya başlıyor.
Hocam fiyat konusunda bayağı bir uğraştım taksitli satış bulmak konusunda vs. Hb'den alacağım sanırım. Ayrıca son sürüm değil de belirttiğiniz sürüme kadar güncellemeyi nasıl yapabilirim? Son sürüm olması güncellik ve güvenlik anlamında daha iyi olmaz mıydı? Annem ve babam oyun oynamıyor zaten, sosyal medya ve günlük kullanım için sadece.

Hocam direk uygulamaları kapatırken bile kasıyor oyun olmasa da. Ayarlar>yazılım huncellemeleri>otomatik_____ gibi bir şey var onu kapatın.
O güncel sürüm daha iyi konusu amiral gemileri için geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…