Anne yemeği yiyip güzel vücut yapılır mı?

zetnikov

Hectopat
Daha fazla  
Aramizda anne yemegi yiyip de istedigi vucuda sahip olan var mi?

İstediği vücuda göre değişir tabii bulked bir vücuda sahip olabilirsin ama düşük yağ oranı istiyorsan olmaz.

Anneniz sık sık hamur işi, pasta börek yapıyorsa zor gibi ama neden olmasın?

Hamur işi, pasta, börek, kızartma, normal sıvı yağ ve beyaz ekmek yasak.
Şimdilik bu kadar engel olabildim. Hatta eve un almıyorum. Geçen annemle tartıştık kendisi bana yaptıgı pogcaları vs saklayacagını bana vermıyecegını soyledı.
O yuzden artık karısmıyorum dıkkatlı yemeye calısıyorum.

Biraz da genetiğe bağlı hocam, çoğu liseli çocuklar doğru düzgün protein almadan bile vücut yapıyor. Hormonların tavan olduğu dönemler cidden beslenme yetersiz olsa bile bir nebze gelişim sağlanıyor. Tabii fastfood kola cips gibi şeyler yiyerek kimse vücut yapamaz bu ayrı şey, vücut yağ tabakasına döner.

Protein, karbonhidrat aldığın sürece olur neden olmasın.

Belirli bir zamana kadar eğer yeterli proteini alabilirsiniz neden olmasın ama daha sonra gelişiminiz için düzenli bir beslenme programı muhakkak olmalı.

Abicim kasma bu kadar aileni zora sokmaya veya üzmeye gerek yok. Anlaşılan yaşı küçük bir kardeşimizsin sen spora git annen ne yaptıysa ye her zaman yapmayandan 1 adım önde olursun. Kilolu isen az yersin zayıfsan zaten önemi yok ye gitsin. Büyüdüğün kendi işini eline alınca istediğin gibi yemeğini yapar yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…