Annede mi babada mı kalınmalı?

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim annemden babam resmiyette evliler ama şu anda ayrı yaşıyorlar. Ben ise şu an babamın yanında kalıyorum. Sebebini sormayın biraz özel konu. Halam gilden beraber Hatay'dan Aksaray'a geldik. Fakat ben izinsiz anneme gitmek istiyorum. Eşyalarımı alıp annemin yanına taşınmak istiyorum. Babamın yanından ayrılmanın sebebi ise halamın her akşam babamı araması. Ben buna biraz gıcık oluyorum.
Tamam ben babama bir şey demiyorum.

Ama ben bu durumdan rahatsız ediyorum. Babama açıklamak ta istemiyorum. İzinsiz gideceğim için babam bir şey der mi bilemiyorum. Ama gerçekten kaldıramıyorum arkadaşlar. Ben babamın yanından ayrılınca babamın ailesinden de ayrılıyorum. Yani ben ayrıldım mı benden kimse konuşmaz. Buna da üzülüyorum. Siz benim yerimde olsam ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Halan ne diye arıyor babanı bir de izinsiz birden gidersen illa telefonla arar cevapta vermezsen işler büyür konuş bence babanla.

Yaşınız kaçtı? anneniz bu durumu biliyor mu ve gelmenizi nasıl karşılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…