Anneler günü hediyesi

xNephelion

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
5 Mayıs 2020'de çiçeksepeti üzerinden anneler günü temalı hediyem hala kargoya bile verilmedi. Ürünün istenilen ve tahmini teslimat tarihi 6 Mayıs ile 18 Mayıs gözükmesine rağmen ürünün elime ulaşmasını geçtim hala ürün cidden hala kargoya bile verilmemiş.

Çiçeksepeti ile iletişime geçtiğimde "ürününüzün arka planda işleme alındığını görmekteyiz." Lafından gerçekten bıkmış usanmış durumdayım. Kendilerinin telefon ile ulaşacağı söylendi o sıra meşgul olduğum için açamadım e-mail yoluyla geri döndüler ama geri dönüş yapmama rağmen oradan da hala bir geri dönüş alamadım.

Ürün kişiye özel yapıldığından dolayı iptal edilemiyormuş ama ürünü sipariş vereli neredeyse 1 ay olmak üzere. Beklemekten başka yapabileceğim bir şey var mı?

Kişiye özel sipariş olduğu için iptal edememe ne demekmiş ya bu firmalar gerçekten saçmalıyorlar. O zaman gönder ürünümü. Neyse sakinim. Hocam çiçeksepetinden bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Ben de böyle bir durum yaşamıştım kargo ısrarla çıkmıyordu. Ödemeyi yaptığım kartın bankasını aradım durumu anlattım. Banka yoluyla paramı hesabıma yatırdılar. Tabi bunun da belirli bir süresi vardı işlem yapılabilmesi için yani doldurulması gereken gün gibi. Bu yolu deneyebilirsiniz. Onun dışında da şikayetvara yazabilirsiniz. Oraya yazdığım her şikayetten sonra firmalar nedense süt dökmüş kediye dönüşüp hemen hallediyorlar işimi.

Tüketici haklarına başvurabilirsiniz konu hakkında. Hatta eğer zamanlamaya özel olarak bir not vs düştüyseniz ki düşmeseniz bile siz haklısınız konu hakkında bilginize ..

Şikayetvar'a yazmayı deneyebilirim teşekkür ederim.

Ürünü virüs dolasıyla dışarı çıkıp hediyelik eşya aramak yerine internetten sipariş edeyim demiştim. Birkaç ürün sipariş ettim diğerleri anneler gününe yetişti hiçbir sorun yaşamadım.

Bu üründe en kötü 1 hafta gecikme yaşasa benim açımdan yine bir problem olmazdı ama neredeyse siparişi vereli üzerinden 1 ay geçmiş olacak. E-mailden hala yanıt alamamam ve Çiçeksepeti'nden sürekli ürününüz arka planda işleme alındı ve ürününüzü kişiye özel olduğu için iptal etme imkanınız yok tarzı konuşmalarından bıktım usandım.

Tüketici haklarına başvurmayı düşündüm ürün kişiye özel tasarlandığından dolayı iptal edilemiyorsa bir sonuç çıkmayacağını düşündüğüm için bir şey yapmadım. Sizce yapmalı mıyım yoksa tekrar iletişime geçmeyi mi denemeliyim?

Ben de 1 hafta önceden sipariş vermeme rağmen anneler gününden 2 hafta sonra hediyeyi alabildim. Gerçekten diğer ticaret siteleri maksimum 3 günde kapımıza ulaştırırken bu sitenin özel gün için verilen bir siparişi haftalarca bekletmesi akıl alacak bir şey değil. Kendilerine yazdığım mesajda belirttiğim gibi benim bu siteden yaptığım ilk ve son siparişimdi.

Hocam haklarınızı kullanın bunlar zaten bundan yüz buluyor ve böyle davranıyorlar. Ne kadar yapabileceğiniz şey varsa yapın. Ben de bu firmadan şikayetçiydim bir aralar Twitter, Facebook, tth, cimer, şikayetvar ne kadar hesapları varsa hepsine yazdım ve bildirdim. Hemen çözdüler ve hediye bile göndermişler. Elinizden ne geliyorsa yapın lütfen başkaları mağdur olmasın bari. Siparişimin üzerinden 3 hafta geçmişti iade etmek istiyorum zaten gelmiyor dediğimde yasal hakkınız olan 14 gün geçti demişlerdi bana pişkince bunlara da hazırlıklı olun sakin kalın. Sonucu da bize bildirin lütfen. İnşallah çözerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…