B BeKoO41 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 141 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #11 erme dedi: Anneye hediye yemek yapsın diye alet alınmaz. Hediye ütü, hediye buzdolabı gibi saçma bir şey. Ona verceeğiniz parayla kolye filan daha hoş olur. Genişletmek için tıkla... annem kullanmıyor o tip aksesuarlar Teritseran dedi: Anneler gününe özel bir şeyler olabilir belki aceleniz yoksa biraz daha bekleyebilirsiniz, tabii artabilir de. Genişletmek için tıkla... bu modelde uzaktan kontrol var mı? uzaktan kontrol bulunan bir model arıyorum
erme dedi: Anneye hediye yemek yapsın diye alet alınmaz. Hediye ütü, hediye buzdolabı gibi saçma bir şey. Ona verceeğiniz parayla kolye filan daha hoş olur. Genişletmek için tıkla... annem kullanmıyor o tip aksesuarlar Teritseran dedi: Anneler gününe özel bir şeyler olabilir belki aceleniz yoksa biraz daha bekleyebilirsiniz, tabii artabilir de. Genişletmek için tıkla... bu modelde uzaktan kontrol var mı? uzaktan kontrol bulunan bir model arıyorum
T Teritseran Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 889 Çözümler 1 2 Mayıs 2024 #12 BeKoO41 dedi: annem kullanmıyor o tip aksesuarlar bu modelde uzaktan kontrol var mı? uzaktan kontrol bulunan bir model arıyorum Genişletmek için tıkla... CASORI Wifi Bu ürün uzaktan kontrol edilebilen versiyonu 100TL fark varmış almışken bunu almak daha iyi olabilir.
BeKoO41 dedi: annem kullanmıyor o tip aksesuarlar bu modelde uzaktan kontrol var mı? uzaktan kontrol bulunan bir model arıyorum Genişletmek için tıkla... CASORI Wifi Bu ürün uzaktan kontrol edilebilen versiyonu 100TL fark varmış almışken bunu almak daha iyi olabilir.