Anneler Günü için kahve makinesi önerisi

Sananebanane

Decapat
Daha fazla  
Selam. Anneler Günü yaklaşıyor. Anneme kahve makinesı almayı düşünüyorum. Bütçem 4000 TL. Önerileriniz neler?

Filtre kahve makinesi mi yoksa türk kahve makinesi mi??

Karaca nın hatır hüps serisi gayet iyi aslında. Hem sade hem sütlü türk kahvesi yapabilen modeli var.

Ama tek başına alırsan bütçenin çok altında kalıyor yani tanesi 1500 lira filan.

Fiyat artınca da ekstrem özellikler gelmiyor, yanına aynısından bir tane daha koyup düet adı altında 3000 e satıyorlar. Amaç tek seferde 8 fincan kahve yapmak. Ama bence hem gereksiz hemde kaba duruyorlar.

İlk yoruma gelen hem filtre hem Türk kahvesi demleyen güzel ama anneniz filtre kahve içmiyorsa bir anlamı yok.

Önerim tekli hatır hüps alman, eğer misafiri çoksa düet olanı alabilirsin.

Renk tercihi size kalmış. Ben bunu 800 e almıştım 2000 olmuş turuncu sitede.

Karaca'nın kahve makineleri çok kötü 3 tane ürününü kullandım. Fakir- Homend-Beko ve Grundig kullandım en kötüsü Karaca. Karaca'nın mutfak aletleri başarılı ama kahve makineleri kesinlikle değil.

Hatır Hüps evde var alalı daha evet 2 ay oldu şimdiden pişirmeme gibi sorunları başladı sürekli hata veriyor. Bölmesinin göründüğü şeffaf kısımda hafif kahve lekesi olsa bu dolmuş gibi düşünüp kahve pişirmemesi, hata vermesi cabası.

Arkadaşa sorma sebebim çok normal değil mi yani annesi ne içer nerden bileyim

Görselini eklediğim hatır hüps u kullanıyorum söylediğin hiçbir şeyi yaşamadım. Kahvesi de gayet iyi.

Hangi makine soruna birşey demedim ki?

Türk kahvesi olursa daha iyi olur.

5 Sene kullandık ayda 5 kilo türk kahvesi tüketen bir aile olarak.
Görselini eklediğim hatır hüps u kullanıyorum söylediğin hiçbir şeyi yaşamadım. Kahvesi de gayet iyi.

Aynı modeli aldık 2 ay önce Markantalya'dan. Kendim avukatım büromda 2 farklı ürün denedim evde 4 marka denedik. 6 markadan en kötüsü Karaca. Ucuz olan Homend Pottoman bundan daha iyi. Yavaş pişirmesi ayrı bir dert tadına gelince hepsi az çok belli ayarda pişiriyor zaten.

Türk kahvesi olursa daha iyi olur.

5 Sene kullandık ayda 5 kilo türk kahvesi tüketen bir aile olarak.

Aynı modeli aldık 2 ay önce Markantalya'dan. Kendim avukatım büromda 2 farklı ürün denedim evde 4 marka denedik. 6 markadan en kötüsü Karaca. Ucuz olan Homend Pottoman bundan daha iyi. Yavaş pişirmesi ayrı bir dert tadına gelince hepsi az çok belli ayarda pişiriyor zaten.

''İlk yoruma gelen hem filtre hem Türk kahvesi demleyen güzel ama anneniz filtre kahve içmiyorsa bir anlamı yok. ''

Bu kısma ithafen dedim zaten size karşı suçlama, kötüleme gibi bir şeyim olmadı pek tabi siz de öner iyapacaksınız hayır öyle anlaşılmasın.

Son düzenleme:
Karacaya karşı tek alınabilir yanı haznenin metal olması. ( Malzeme çelik mi bilmediğimden metal yazdım )

Karacanınki plastik olduğu için sık kullanımda illa ki zararı olabilir.

İkisi de neredeyse aynı fiyat ama çelik haznesinin tek yaptığı sadece Türk kahvesi yapmak ise ben olsam yine de karacayı alırdım.

Çünkü hem sütlü kahve hem de sütlü içecekler yapabiliyor.

Diğeri hakkında çok bilgim yok, sizin varsa yazın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…