Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 15 Haziran 2022 #31 T21 dedi: Koskoca insanlarsınız deli saçması-palavra şeylerle işiniz olmasın. Yazıl spor salonuna kick-boksa dert tasa kalmaz. Genişletmek için tıkla... Gençlerbirliği alt yapısında futbol oynuyorum. Deneyelim mi? 350379 dedi: Belki kekoluğun diner annneni dinle bence. Genişletmek için tıkla... Siz bana aşık mısınız her konuma aynı yorum
T21 dedi: Koskoca insanlarsınız deli saçması-palavra şeylerle işiniz olmasın. Yazıl spor salonuna kick-boksa dert tasa kalmaz. Genişletmek için tıkla... Gençlerbirliği alt yapısında futbol oynuyorum. Deneyelim mi? 350379 dedi: Belki kekoluğun diner annneni dinle bence. Genişletmek için tıkla... Siz bana aşık mısınız her konuma aynı yorum
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #32 Sinyor Ezio Auditore dedi: Gençlerbirliği alt yapısında futbol oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Futbol oynayıpta huzurlu olan birisini görmedim, Allah sabır versin hocam.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Gençlerbirliği alt yapısında futbol oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Futbol oynayıpta huzurlu olan birisini görmedim, Allah sabır versin hocam.
C Clemente Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 662 Çözümler 1 Yer Glunmar köyünden 15 Haziran 2022 #33 Bende de var zamanında çeyrek akıllılık yapıp aldım hiçbir işe yaramıyor. Keşke savurganca harcadığım paraları dolara falan yatırsaydım.
Bende de var zamanında çeyrek akıllılık yapıp aldım hiçbir işe yaramıyor. Keşke savurganca harcadığım paraları dolara falan yatırsaydım.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.194 Çözümler 1 15 Haziran 2022 #34 Hocam onun yerine o parayı bana gönderin. Size buradan Şaban gibi bir üflerim. Hem çaldırma derdi olmaz. T21 dedi: Futbol oynayıp da huzurlu olan birisini görmedim, Allah sabır versin hocam. Genişletmek için tıkla... Neden ki?
Hocam onun yerine o parayı bana gönderin. Size buradan Şaban gibi bir üflerim. Hem çaldırma derdi olmaz. T21 dedi: Futbol oynayıp da huzurlu olan birisini görmedim, Allah sabır versin hocam. Genişletmek için tıkla... Neden ki?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #35 One Face dedi: Neden ki? Genişletmek için tıkla... Dert-tasa yakalarını bırakmıyordu.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.194 Çözümler 1 15 Haziran 2022 #36 T21 dedi: Dert-tasa yakalarını bırakmıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam sordunuz mu nedenini? Ben de düşünüyorum da.
T21 dedi: Dert-tasa yakalarını bırakmıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam sordunuz mu nedenini? Ben de düşünüyorum da.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #37 One Face dedi: Hocam sordunuz mu nedenini? Ben de düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Aile-para-burnunun dikine gitme mevzuları falan. Heves uğruna başlayacaksanız top işine bulaşmasanız iyi olur.
One Face dedi: Hocam sordunuz mu nedenini? Ben de düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Aile-para-burnunun dikine gitme mevzuları falan. Heves uğruna başlayacaksanız top işine bulaşmasanız iyi olur.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 15 Haziran 2022 #38 T21 dedi: Aile-para-burnunun dikine gitme mevzuları falan. Heves uğruna başlayacaksanız top işine bulaşmasanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamen doğru ancak heves konusuna katılmıyorum en çok sıkıntı çektiğim konu dik başlılık.
T21 dedi: Aile-para-burnunun dikine gitme mevzuları falan. Heves uğruna başlayacaksanız top işine bulaşmasanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamen doğru ancak heves konusuna katılmıyorum en çok sıkıntı çektiğim konu dik başlılık.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #39 Sinyor Ezio Auditore dedi: Tamamen doğru ancak heves konusuna katılmıyorum en çok sıkıntı çektiğim konu dik başlılık. Genişletmek için tıkla... Dakika 1 gol 1, iyi yerden tutturdum yine. Top meselesini siz dâhâ iyi bilirsiniz, ben olaya karşı gerçekçi baktığım için heves ile başlayan birisinin disiplinli bir yaşama zor alışacağını düşünüyorum.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Tamamen doğru ancak heves konusuna katılmıyorum en çok sıkıntı çektiğim konu dik başlılık. Genişletmek için tıkla... Dakika 1 gol 1, iyi yerden tutturdum yine. Top meselesini siz dâhâ iyi bilirsiniz, ben olaya karşı gerçekçi baktığım için heves ile başlayan birisinin disiplinli bir yaşama zor alışacağını düşünüyorum.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.194 Çözümler 1 15 Haziran 2022 #40 Sinyor Ezio Auditore dedi: Tamamen doğru ancak heves konusuna katılmıyorum en çok sıkıntı çektiğim konu dik başlılık. Genişletmek için tıkla... Hocam dik başlılıktan kasıt karşı gelmek mi, şekil yapmak mı?
Sinyor Ezio Auditore dedi: Tamamen doğru ancak heves konusuna katılmıyorum en çok sıkıntı çektiğim konu dik başlılık. Genişletmek için tıkla... Hocam dik başlılıktan kasıt karşı gelmek mi, şekil yapmak mı?