Annem bana soğuk davranıyor

Yazmak için mi yazıyorum 19 yaşında ve hala ebeveynlerinden ilgi beklentisi olan reşitliği sadece resmiyette olan birisine ne diyebiliriz?

Arkadaş, annesiyle arasının kötü olduğunu anlayamıyor musun? Aramızı nasıl düzeltebiliriz, ne olabilir diye akıl almak istemiş. Yazmak için yazıyorsunuz sadece, anne konusu hassas bir mevzu, ne ilgisi bekleyecek, annesiyle arasını iyileştirmeye çalışıyor kardeşimiz. Konuyu boş meşgul etmeyelim.

Öyle çok denedim 40 kere en az ama olmadı.

Biraz daha alttan almayı deneyebilirsin, çok üstüne de gitme, yani demek istediğim sürekli darlama.

Arkadaşın önceki konularına baktım da pek karışabileceğim haddim olan bir durum değilmiş, annesiyle arasını düzeltmesi bu durumda sağlıklı olur.

Arkadaşın önceki konularına baktım da pek karışabileceğim haddim olan bir durum değilmiş, annesiyle arasını düzeltmesi bu durumda sağlıklı olur.
Hocam yanlış anlaşılma olsun istemem ama arkadaşımın beyin yaşı 4-5 yaş falan banada anaokulunda dinletilen bir müziğin bağlantı adresini yollamıştı. Mazur görün durumunu.

Sen ne sanıyorsun kendini böyle birader azarlar gibi bir tavrın var hoşuna gitmediyse raporla moderatörler gereksiz görürse siler zaten.

Sen ne sanıyorsun kendini böyle birader azarlar gibi bir tavrın var hoşuna gitmediyse raporla moderatörler gereksiz görürse siler zaten.
Sen ne sanıyorsun kendini de adama hesap soruyorsun adam sonuna kadar haklı her şey kuraldan ibaret mi moderatör silmiyorsa doğru bir şey mi oluyor etik diye bir şey duydun mu hiç

Kendiniz sağlıklı ailelerde büyümediğiniz için aile bağları değişik gelebilir ama reşit olunca bir anda ailenle bağın kopmaz ilişkin devam eder evin ayrı olsa bile(bu şartlarda zaten olmaz) sen hala ailesindir birbirine destek olursun ilgilenirsin gözetirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…