Annem beni bitiriyor

Bana da anneniz biraz haklı gibi geldi.

Dışarı çıkmak, güzel ortamlarda bulunmak, muhabbet etmek, çalışmak çok güzel şeyler kıymetini bilirsen. Annen seni denize götürmek istemiş rahatsızlığı olmasına rağmen, ki insanlar denize gitmek için can atıyor. Sen reddetmişsin bir ekran için.

Otur, sohbet et ailenle. Emin ol bu zamanlar geri gelmeyecek. Yarın bir gün uzak bir yerde okumaya gittiğinde, iş hayatına atıldığında mumla arayacaksın.

Babanız için de Allah hayırlı şifalar versin inşallah cidden zor bir durum, umarım hafızası yeniden geri gelir. Eski yaşadıklarınızdan bahsedin. Belki hatırlar tekrardan.

Muhtemelen bu sebepten dolayı sizin için endişeleniyor.
´´ Suriye'li komşumuzun oğlu var, benden 1 yaş küçük, onu pazarda çalışırken gördüğünden beri böyle davranıyor. ´´

Endişelenmesinin sebebini anlayamadım açar mısınız biraz.
Annem zaten haklı bunu biliyorum arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Ailemle çok daha fazla zaman geçireceğim. Sağ olun tekrar.

Sizin o çocuk gibi olmanızdan endişeleniyor sanırım. Öyle düşünüyorum ben. Çalışmanıza önem veriyor değil mi(ders olarak)?

Çocuğu sanırım babası zorla çalıştırıyor evde 7 kişi kalıyorlar.
Derslerim iyi bu sene istediğim liseyede girdim.
Sağ olun konuyu kapatıyorum.

15 yaş sendromu. Ailenle çok sorunlar yaşarsın bu yaşlarda. Anneni dinlemeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…