3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Nisan 2021 #11 Polise gidin yardımcı olurlar.
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 11 Nisan 2021 #12 Hocam geçmiş olsun. Yakın olduğunuz arkadaşınız veya akrabalarınıza danışın durumunuzu. Umarım olumlu bir şekilde hallolur konu.
Hocam geçmiş olsun. Yakın olduğunuz arkadaşınız veya akrabalarınıza danışın durumunuzu. Umarım olumlu bir şekilde hallolur konu.
İshak csgo Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #13 körbiginar dedi: Hocam önce biraz ikna etmeyi deniyorlar, sonra da çocuk esirgemeye gidiyorlar diye biliyorum. Bence başka bir yakınızda kalın eğer yük olmayacaksa. Genişletmek için tıkla... Çocuk esirgemede kalmak istemiyorum.
körbiginar dedi: Hocam önce biraz ikna etmeyi deniyorlar, sonra da çocuk esirgemeye gidiyorlar diye biliyorum. Bence başka bir yakınızda kalın eğer yük olmayacaksa. Genişletmek için tıkla... Çocuk esirgemede kalmak istemiyorum.
ByCookie Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 367 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #14 Annnenizle konuşun veya polise gidin onun dışında kalabilecek bir yer var mı sakince oturup düşünün. Yardım istemekten çekinmeyin.
Annnenizle konuşun veya polise gidin onun dışında kalabilecek bir yer var mı sakince oturup düşünün. Yardım istemekten çekinmeyin.
B BABASULTAN Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #15 İshak csgo dedi: Polis ne gibi bir şey yapıyor böyle durumlarda gerçekten çok stresliyim. Genişletmek için tıkla... Yurda yerleştirir çok büyük bir ihtimal.
İshak csgo dedi: Polis ne gibi bir şey yapıyor böyle durumlarda gerçekten çok stresliyim. Genişletmek için tıkla... Yurda yerleştirir çok büyük bir ihtimal.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 11 Nisan 2021 #16 İshak csgo dedi: Hiçbiri oturduğum yerde değil çok uzaktalar. Genişletmek için tıkla... Metrolar bu saatte aktif oluyor. Eğer yakınsa o yoldan belki.
İshak csgo dedi: Hiçbiri oturduğum yerde değil çok uzaktalar. Genişletmek için tıkla... Metrolar bu saatte aktif oluyor. Eğer yakınsa o yoldan belki.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 3 Çözümler 4 11 Nisan 2021 #17 Anneniz, babanızın tavrından haberdar olduğu halde mi "Git evden babanın yanına." diyor; yoksa hiç haberdar değil mi?
Anneniz, babanızın tavrından haberdar olduğu halde mi "Git evden babanın yanına." diyor; yoksa hiç haberdar değil mi?
B BABASULTAN Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #18 İshak csgo dedi: Çocuk esirgemede kalmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dedeni vs ararayabilir misin?
İshak csgo dedi: Çocuk esirgemede kalmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dedeni vs ararayabilir misin?
B Bidoncu Femtopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 85 11 Nisan 2021 #19 Daha 16 yaşındasınız, size bakmakla yükümlüler polisi arayın.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 11 Nisan 2021 #20 İshak csgo dedi: Polis ne gibi bir şey yapıyor böyle durumlarda gerçekten çok stresliyim. Genişletmek için tıkla... Akraban yok mu ya da arkadaşın diye sorarlar kalabileceğin yoksa yurda gitmek ister misin derler.
İshak csgo dedi: Polis ne gibi bir şey yapıyor böyle durumlarda gerçekten çok stresliyim. Genişletmek için tıkla... Akraban yok mu ya da arkadaşın diye sorarlar kalabileceğin yoksa yurda gitmek ister misin derler.