Annem evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam klasik olacak ama annendir sonuçta, bence özür dileyin, eve geri dönmesi için ısrar edin.
Bu konuda söz söylemek düşer mi bana bilmiyorum, ama eve dönmesi durumunda tekrar benzeri durumların yaşanması muhtemel gibi duruyor . Küçüklüğünden beri annesinin tutumu böyleymiş. Evlerin ayrılması hem arkadaşın hem de babasının ruh sağlığı için daha iyi olabilir. Tabi ki her zaman son söz @Yehetto 'ın.

Hocam konuyu okursanız bu o zamanlık yaptığı bir olay değil. Babama ve bana, özelllike babama çok çektirdi yıllardır. Biraz uzun ama 19 sayfayı okursanız anlarsınız.
Hocam klasik olacak ama annendir sonuçta, bence özür dileyin, eve geri dönmesi için ısrar edin.
Hocam açıkçası gittiğine sevindim. Konuyu baştan sona okursanız anlarsınız diye umuyorum.
@Yiğit KAMURAY aile içi kavgadır ortalık sakinleşince adam akıllı konuşulur. Teyzenin gaza getirmesi gibi duruyor, umutsuzluğa kapılmaya gerek yok daha gençsin babana destek ol yeterli o senden daha zor durumda.
Hocam annemle açıkçası barışma taraftarı değilim. Yine de söyledikleriniz için teşekkür ederim. ^^
Teşekkür ederim hocam. <3

Bu şarkı benden size gelsin hocam. Moralinizi yüksek tutun, böyle anne olmaz olsun. Tavsiyem annenizi de teyzenizi de hayatınızdan çıkarmanız. Güzel bir hayat sizi bekliyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Annenin nerede kaldigindan haberin var mi? Benim annem, kardesimle evden kactiginda dayimda kaliyordu ve dayim beni arayip ben bunlari istemiyorum, al bunlari diyordu. Teyzen de aynisini yapabilir diye soyledim.

Polis olayindan da bir sey cikacagini sanmiyorum. Annem sikca polis cagirir eve.

Son kaçtığında annesine gitmişti ama çok yüksek ihtimal teyzemdedir birbirlerini dolduruyorlardır.

Hocam yaşananlar lütfen sizi bozmasın olacağı varmış oldu babanın sağlığı iyise gerisi boş annenize vurmanız anlık sinirdir olur ama okurken babanız adına benim onurum kırıldı çok ayıp etmişler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…