Annem evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O Parkinson çok kötü bir şey Hocam. Benim de Dedem Hastaydı, Her gün Madopar, onu bunu içiyordu. Sonra Yatalak oldu, maalesef kaybettik.

Hocam birisi sizi doğursun büyütsün ama tam büyütme denmez de neyse işte vurmak kötü. Neyse. Belki bağırsa daha iyi olurdu.
Bir insanın babasına pis demek, belki de kazandığı parayı karı kızla yemesi demek gibi bir şey. Benim babama dense benim de damarım atardı, indirirdim yumruğu. Empati kurunca indirmezdim diyorsun ama senin karşındaki kadın anne değil, biyolojik anne ama kesinlikle gerçek anneliği haketmiyor. Empati kurma, kuramazsın çünkü. Arkadaşın annesi çok garip bir insan burdan okuduğum kadarıyla.

Evet. Biraz haklısın gibi am bir yandan da bana haksızsın gibi geliyor. Hem katılıyorum hem de katılmıyorum. Karışık.

Annene vurmanın noktası neydi? Durduk yere hiç bir şey demeden? Kendini suçlu durumuna düşürüyorsun başka bir şey yok. Açıkçası ben yine de gerçek değilse güzel bir hikaye olduğunu düşünüyorum, baya üzerine düşünülmüş. Ancak böyle bir şey gerçekten yaşandıysa cidden Allah sabır versin demekten başka bir şey diyemem.

@379401 @ableben @271470 Abi niye kahkaha attınız? Şimdi fark ettim ve gerçekten sizin gibi dost olmaz olsun. Böyle bir şeye nasıl gülebiliyorsunuz? Özellikle @379401 hocam sizi severim ama bu yaptığınız gerçekten ayıp. İnsanlar buraya kafa dağıtmaya bize özellerini açıyorlar ve siz gelip gülüyorsunuz. Yazıklar olsun hepinize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…