Annem evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bilerek atmadım. Farkettim değiştireyim.

Öyle düşünüyorsan öyledir. Kahkaha atmamda polemiğe girmek gibi bir amaç yoktu. İnanmamış olabilirim ve sen bunu yargılayamazsın.

Öyle düşünüyorsan öyledir. Kahkaha atmamda polemiğe girmek gibi bir amaç yoktu. İnanmamış olabilirim ve sen bunu yargılayamazsın.
Yargıladığım falan yok. Ama aynı durumda sen olsaydın sinirlerin bozulmaz mıydı? İnanmıyorsan ifade bırakmak zorunda da değilsin. Polemiğe girmek istemiyorsan okuyup çıkarsın. Ayrıca buraya emek vermiş bir insanın gelip de yalan söyleyeceğini hiç düşünmüyorum. Çünkü yalan söylemesi için bir amaç yok. Beğeni mi kasacak? Yada puan mı kasacak? Bunların hiç birini yapamaz çünkü sistem kaldırıldı. Sen nasıl düşünüyorsun bilemiyorum.

Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Arkadaşımın işlemcimi çaldığı ile alakalı şok olduğum bir konu açmıştım ve inanıp inanmayanlar olmuştu. Umrumda da değil aslında. Burada ben de fikrimi söyledim. Konunun gerçekçi gelmediğini ve can sıkıntısı yüzünden açıldığını düşünüyorum. Aynı durumda olsam birkaç insanın kendi naçizane yorumuyla canımı sıkmazdım .

Kavga Etmeyin Lütfen.

Biliyorum o anlık sinirle yaptığınız şeyi sorgulayamam.Çünkü sinir insanı sarhoş eder bir anlık ne yaptığınızı bilmezsiniz bu konuda sizi suçlamıyorum.Ama o sizin anneniz yanlış anlaşılmak istemem size haklı-haksız demedim.Bence bu durumda sizin tek ilacınız sabırdır.Babanız için de çok üzüldüm diyebilirim.Babanızın daima yanında olun, yardımcı olun.Çünkü böyle günler birlikte olarak geçer...

Çok meraklıyım, şu yazıya kim gülücük emojisi attı.

Hocam ben 17 yaşında olsam, anneme yumruk atsam ve annem evi terk etse çok üzülürüm, intihara kadar sürükler beni.
Belki doğru bir karar vermişsindir, fakat... Üzüldüm, sizi mutlu edebileceğim birkaç şey varsa buyurun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…