Annem evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı insanlar sadece şiddetle uslanıyor. Şahsi fikrim anne, baba, kardeş, eş, dost vs. demeden bir kişi gerçekten suratına güzel bir yumruk hak ediyorsa, vurulur. O yüzden vurmanıza bir şey demiyorum aksine bir kez vurduğunuz için bile sizi tebrik etmek lazım ben ikisinin de kemiklerini kırardım orada. Bu durumda babanızın yanında olun, ona destek çıkın o da size destek çıkar. Aileyi barıştırmak gibi bir hataya da düşmeyin, bu yaşadığınız şey normal ve geri döndürülebilir bir şey değil.

Öyle oluyor zaten. Teyzemle annem babama borç yapıyorsun diye birkaç sene önce bütün kredi kartlarını kapattırdı sadece Vakıfbank'ı açık bırakmıştı banka kartı orada diye. Yine boşanma aşamasına geldiklerinde teyzemler yüzündendi.

Vurmamam gerektiğini biliyorum ama kendimi kaybettim bir an.
Hayat dertlerle dolu. Önemli olan onları nasıl yendiğin ama nasıl yendiğin üzülerek mi yoksa yanlışa yanlışla mı yenmek bence doğru bir şekilde yenmek. Hepimizin çok dertleri var derler ya açma derdimi.

Dostum aklıma da bir şey gelmiyor umarım bu zor günleri atlatırsınız. Maddi durumunuz en hızlı şekilde iyiye döner inşallah. Lütfen kendini üzmemeye çalış.

Hocam çok geçmiş olsun çok üzüldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…