Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 7 Haziran 2023 #11 CristianoRonaldo30 dedi: nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Futbola odaklan ama başka meslek yapamayacağım diye şartlama kendini. Sakatlığı var bu işin. Ve tahmin etmediğin kadar sıkıntı yaşatıyor.
CristianoRonaldo30 dedi: nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Futbola odaklan ama başka meslek yapamayacağım diye şartlama kendini. Sakatlığı var bu işin. Ve tahmin etmediğin kadar sıkıntı yaşatıyor.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 794 Çözümler 2 8 Haziran 2023 #12 Sheep dedi: Futbola odaklan ama başka meslek yapamayacağım diye şartlama kendini. Sakatlığı var bu işin. Ve tahmin etmediğin kadar sıkıntı yaşatıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun.
Sheep dedi: Futbola odaklan ama başka meslek yapamayacağım diye şartlama kendini. Sakatlığı var bu işin. Ve tahmin etmediğin kadar sıkıntı yaşatıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun.
Sucuklu _Yumurta 229 Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #13 Belki siyasete atılabilirsiniz hocam (!)
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Temmuz 2023 #14 Sucuklu _Yumurta 229 dedi: Belki siyasete atılabilirsiniz hocam (!) Genişletmek için tıkla... Bırakın temiz kalpli kalsın.
Sucuklu _Yumurta 229 dedi: Belki siyasete atılabilirsiniz hocam (!) Genişletmek için tıkla... Bırakın temiz kalpli kalsın.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 Yer Ankara 28 Nisan 2025 #15 Sana diyeceklerim, iyi düşünmelisin bol bol oku bol bol araştır cevabını sen bulacaksın.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 794 Çözümler 2 28 Nisan 2025 #16 xBN dedi: Sana diyeceklerim, iyi düşünmelisin bol bol oku bol bol araştır cevabını sen bulacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu açalı 2 yıl oldu neredeyse ama cevabınız için teşekkürler.
xBN dedi: Sana diyeceklerim, iyi düşünmelisin bol bol oku bol bol araştır cevabını sen bulacaksın. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu açalı 2 yıl oldu neredeyse ama cevabınız için teşekkürler.
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.100 Çözümler 6 28 Nisan 2025 #17 CristianoRonaldo30 dedi: Hocam konuyu açalı 2 yıl oldu neredeyse ama cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hala aynı fikirde misin peki?
CristianoRonaldo30 dedi: Hocam konuyu açalı 2 yıl oldu neredeyse ama cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hala aynı fikirde misin peki?
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 Yer Ankara 28 Nisan 2025 #18 CristianoRonaldo30 dedi: Hocam konuyu açalı 2 yıl oldu neredeyse ama cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ana sayfama düştü, dalgınlık. Şu an ne yapıyorsun? Kararını verdin mi?
CristianoRonaldo30 dedi: Hocam konuyu açalı 2 yıl oldu neredeyse ama cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ana sayfama düştü, dalgınlık. Şu an ne yapıyorsun? Kararını verdin mi?
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 794 Çözümler 2 28 Nisan 2025 #19 xBN dedi: Ana sayfama düştü, dalgınlık. Şu an ne yapıyorsun? Kararını verdin mi? Genişletmek için tıkla... Spor lisesine nakil alacağım orada olunuyorsa orada olacağım.
xBN dedi: Ana sayfama düştü, dalgınlık. Şu an ne yapıyorsun? Kararını verdin mi? Genişletmek için tıkla... Spor lisesine nakil alacağım orada olunuyorsa orada olacağım.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.682 Çözümler 26 Yer Konsantiniyye 28 Nisan 2025 #20 CristianoRonaldo30 dedi: Merhaba, ben futbolcu olmak istiyorum, annem istemiyor. Futboldan başka da meslek yapamayacağımı düşünüyorum, daha babama demedim. Ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Herkesin dediğine göre hareketlenirsen işin zor dostum kendi hayalinin peşinden koş.
CristianoRonaldo30 dedi: Merhaba, ben futbolcu olmak istiyorum, annem istemiyor. Futboldan başka da meslek yapamayacağımı düşünüyorum, daha babama demedim. Ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Herkesin dediğine göre hareketlenirsen işin zor dostum kendi hayalinin peşinden koş.