Selamlar, bu mesajı neredeyse herkesin okulda olduğu saatte yazıyorum çünkü gerçekten sadece büyük ve olgun kişilerin tavsiyelerine ihtiyacım var, konu çok uzun deyip pas geçmezseniz sevinirim.
Annem teyzemin çocuğunu yani kuzenimi hiç sevmez bunun sebebi teyzemin kocasının kötü bir adam olmasıdır, onun oğlununda kötü olduğunu düşünür, kuzenimle buluşmamı vesaire doğru bulmaz, zaten kuzenim eskiden vukuatlı bir insan, sigara, alkol, ufak çaplı market dızlamaları vesaire, geçenlerde parkta kuzenim beni salıncakta sallarken çok hızlandı, durmasını istedim durmadı, ayağımı yere koydum ve kırıldı, şu an ameliyat oldum ve 6 hafta alçı, ardından 2.5 ay ayağımın üstüne basmadan takılacağım, annem kuzenimin bilerek, bana zarar verdiğin düşünüyor, onunla tamamen bağımı kesmemi istiyor, bunu hep istiyordu, öte yandan kuzenimle çok uyumlu bir kafa yapımız var ama sanırım gerçekten biraz acımasız, sizce kuzenim ile artık bağımı kesmeli miyim?
(Bu yaşanan ayak vukuatında suçunu pek de üstlenmedi, biliyorum bende de kusur var ama asli kusur onda bence)