Annem neden her şeye ters davranıyor?

Eşref Bey

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. Malumunuz yaza girdik ve giyim konusunda da bir alışveriş yapmak gerek. Trendyol'dan sepete eklediğim ürünleri anneme gösterdim o da bir sürü tişörtün var onları giy diye bağırdı ancak şöyle bir şey var ki hepsi artık küçük geliyor. Anneme bunu söylediğimde de git babana sor deyip beni tersledi halbuki durumumuz ortalamanın da üstünde. Babam da markalı ürünleri sevmez bu yüzden de anneme götürüyorum ne alacaksam. Annemin de bunu bildiği halde böyle davranması garip.

Bir başka olay da dün yaşandı. Bizim didimde villalardan oluşan sitelerimiz var. Daha çok yazlıkçılara hitap ediyor. Geçen gün dedem de "Bu sıcakta dışarı çıkıp arkadaşlarınla günlük 500-600TL harcamak yerine seni Didim'e yollayalım orada keyfine bakarsın, zaten komşular falan da var yalnız kalmazsın" dedi. Ben de olur dedim ve anneme söyledim. Annem bir anda bağırmaya çağırmaya başladı; senin yaşın kaç başın kaç, gideceksin her gün içki içeceksin bilmiyoruz sanki, git başımıza esrarkeş ol diye bağırdı. Daha farklı bir olay da var.

Malumunuz sıcaklar kasıp kavuruyor bizi. Ben de arkadaşlarımı aradım, şurada şurada şurada oturalım kahve içelim dedim. Tamam dediler. Ben evden çıktım, sitenin içinde dış kapıya doğru yürürken annemle karşılaştım. Nereye dedi, arkadaşlarımla şurada kahve içeceğiz dedim. Kıpkırmızı oldu. Niye evde oturmuyorsun niye dışarı çıkıyorsun, seni dedene söyleyeceğim bir daha adımını atamayacaksın dışarı dedi. Ben de yürüdüm gittim. Dışardayken de 58 kere aramış. Yaş 17.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sana tavsiyem annenin sakin olduğu bi zaamnda git ve annen ile konuş neden sana bağırdığını sor eğer ine bağırarak cevap verirse düzgün konuşmadığın sürece seninle konuşmayacağım de eğer anneanne'ni falan kaybettiysen bunu kafasına takmış olabilir aynı durumu yaşadım,sürekli bana bağırıyordu bir kaç gün sonra neden bana hep bağırdığını istemeden birşey mi yaptığımı sordum yine bağırınca sana söylediğimi söyledim ve yine bir kaç gün sonra yine sorduğumda anneannemi özlediğini söyledi onunla konuşup mezarlığa götürdüm (daha yeni vefat etmişti)

Yani bu anlattıklarınıza göre sizi sinirini veya stresini atacak bir nesne gibi kullanıyor resmen. Dediğiniz şeyler gayet normal, bu verdiği tepkiler ise anormal.

Bir konuşun niye bu kadar her şeye bağırıyorsun diye.

Babanla arası kötüyse hıncını senden çıkarıyordur. Böyle olduğunda üstüne gitme sonra aranız daha da açılır pişman olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı