Annem sürekli ders çalış diyor

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Annem ders çalıştığım zaman gelmeyip 30 dk mola verdiğimde odama gelip beni baskılıyor, "anca film izle oyun oyna sana sınavda bunu soracaklar." diyor. Bende şimdi ona sesimi biraz yükseltip yeter dedim ama devam edecek gibi, ne yapmalıyım? Sinirime dokunmaya başladı yeni nesil soru bile görmedi çok kolaymış gibi davranıyor, sinirlerim bozuluyor.

Bu ergence tavırdan vazgeçip ailenin senin için nasıl çabaladığını fark etmeni tavsiye ederim.

Mola verdiğin zaman belli et mesela kalkıp su iç aynısını derse başlamadan ve bitirdikten sonra da aynısını yap

Ailenin senin için çabaladığını fark edersen neden çalış dediğini anlarsın.

Bu ergence tavırdan vazgeçip ailenin senin için nasıl çabaladığını fark etmeni tavsiye ederim.

Ailemin benim için çabaladığını ben de biliyorum fakat 2 saat çalışıp 30 dakika sakinlerken birinin bana böyle davranması hoşuma gitmiyor.

Ailen kendi dertlerini senden çıkaran birileriyse sende belli bir yaşa kadar öyle yaşa.

Ailemin benim için çabaladığını ben de biliyorum fakat 2 saat çalışıp 30 dakika sakinlerken birinin bana böyle davranması hoşuma gitmiyor.

Kardeşim hayat mükemmel değil görmezden gel eğer okumazsan sürünürsün diye korkuyorlar hepsi bu kadar.

Ailen kendi dertlerini senden çıkaran birileriyse sende belli bir yaşa kadar öyle yaşa.

Öyle birileri değiller aslında ama "sınav senesi" olduğu için böyleler ve artık rahatsız olmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…