K katabolizma Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 450 Makaleler 5 Çözümler 3 14 Nisan 2021 #51 maohaw dedi: Ben liseyi bitirdim annem evden defolup git dedi (annem ile babam 6 yıl önce ayrılmıştı) babam benim yanıma gelme dedi. Akrabalarımın yanına gittim banane dediler. 2560 TL param var. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hem çalışıp hem üniversite okumalısın. Biraz zor olacaktır.
maohaw dedi: Ben liseyi bitirdim annem evden defolup git dedi (annem ile babam 6 yıl önce ayrılmıştı) babam benim yanıma gelme dedi. Akrabalarımın yanına gittim banane dediler. 2560 TL param var. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hem çalışıp hem üniversite okumalısın. Biraz zor olacaktır.
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 14 Nisan 2021 #52 Konu troll, arkadaş 18 yaşında tıp okuyor ama hala düzgün yazı yazamıyor. İşiniz gücünüz yok boş yere insanlar size yardım etmek için zaman harcıyor.
Konu troll, arkadaş 18 yaşında tıp okuyor ama hala düzgün yazı yazamıyor. İşiniz gücünüz yok boş yere insanlar size yardım etmek için zaman harcıyor.