Annem ile bir sorun yaşadık ve beni babamın yanına gönderdi. Ve velayet davası açtı. Babam da velayeti almayı kabul etti. 1 hafta sonra davamız var. Benim bir şey söylememe gerek var mı? Mahkemede ben gitmesem olur mu? Yaşım 16. Ne yapmam gerek, bu durumda benim fikrim alınacak mı? Ona göre ben de gideceğim mahkemeye. Yardımcı olursanız sevinirim.
Reis çok karışık durumlar ya anlatacak olsam 3 saat sürer o derece. Dersler vs de kötü gelince iyice biriktirmiş içinde patladı bana yolladı aynı gün babamın yanına.
Reis çok karışık durumlar ya anlatacak olsam 3 saat sürer o derece. Dersler vs de kötü gelince iyice biriktirmiş içinde patladı bana yolladı aynı gün babamın yanına.
Karamsar olmayayım diyorum ama anneniz evladın değerini bilmiyor ana yüreği derler bilir misiniz babanızın yanında mutlu mutlu yaşayın annenizede yüz vermeyin emin olun bir gün sizi özliyecek özlemezsede kendi kaybeder hem bu dünyada hem öteki dünyada.
Emsal kararlara göre idrak yaşı 8 olarak belirlendiği için size illaki sorulur ancak TMK 183 çerçevesinde hakim gerek görmezse doğrudan değişiklikte yapabilir taraflardan biri istemediği için.