Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.464 Çözümler 4 Yer Toronto 3 Nisan 2023 #21 Barisgzl1 dedi: Eskiden yaptığım bir şey. Genişletmek için tıkla... Mesela nedir? Barisgzl1 dedi: Eskiden izlediğim bir çizgi film vardı o zamanki anılarımı konuşmak istiyorum aslında. Dürüst olayım. Genişletmek için tıkla... Pardon sonradan gördüm bunu, bumuymuş yâni? Bende onları kızdıracak birşey yaptınız sandım.
Barisgzl1 dedi: Eskiden yaptığım bir şey. Genişletmek için tıkla... Mesela nedir? Barisgzl1 dedi: Eskiden izlediğim bir çizgi film vardı o zamanki anılarımı konuşmak istiyorum aslında. Dürüst olayım. Genişletmek için tıkla... Pardon sonradan gördüm bunu, bumuymuş yâni? Bende onları kızdıracak birşey yaptınız sandım.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 3 Nisan 2023 #22 Kendine sakla fikrini.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.937 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 3 Nisan 2023 #23 Barisgzl1 dedi: Eskiden izlediğim bir çizgi film vardı o zamanki anılarımı konuşmak istiyorum aslında. Dürüst olayım. Genişletmek için tıkla... Yaoi izlemiş.
Barisgzl1 dedi: Eskiden izlediğim bir çizgi film vardı o zamanki anılarımı konuşmak istiyorum aslında. Dürüst olayım. Genişletmek için tıkla... Yaoi izlemiş.