Anneme 2. şansı vermeli miyim?

698401

Centipat
3 yıl önce annem, hastaneye gidiyorum diyerek ayrıldı ancak geri dönmedi. O gün bize mesaj attı, artık dönmeyeceğini söyledi fakat sizi sürekli arayacağım dedi. Babamın gizliden bir miktar parasını alıp gitti. Ve o gün babam olayı öğrenip ağlamıştı bu beni çok üzdü ve anneme karşı nefret duymaya başladım. Annem sürekli 1-2 yıl boyunca ulaşmaya çalışıyordu fakat ilgilenmiyorduk. Ancak şimdi, annem bilinmeyen bir numaradan aradı ve ayıp olmasın diye konuştuk. İkinci bir şans vermeli miyim?

Kaç yaşındasın? Ona göre yorumlayacağım da.

Hayır.

Bu senin kararın biz karar veremeyiz. Tabii nefret duyuyorsan bence hayır.

Kardeşim git barış/barışma dersem, onu mu yapacaksın? Bu tür konuları aile içinde çözün bence.

Nedenini sormakla başlamalısınız affetmek büyük erdemdir belki de bir yakını dostu akrabası borca girmiştir annende utanıp size söylemeden para vermiştir ya da sadece annen yorulmuş yalnız kalmak istemiştir anlaşılmadan şanş verilmez ama şanş verilmeden konuşamazsınız oturup ailecek konuşunun bunu makul bir sebebi varsa affedin yoksa siz bilirsiniz ama ben yine de affedin derim sonuçta senelerce sizi yetiştirem ebeveyndir anne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…