Annemi kızdırdım

79, yani şaka değil? 79 aldığın için çok mu kızdı? Anneniz profesör doktor falan mıdır? Sınav kağıdından bir tane alıp annenize götürsenize? Bakalım ne kadar not alıyormuş.
Ben o zamanlar genelde 85'ten az almadığım için düşük aldığımda bana kızıyorlardı. Herkesi kendiniz sanmayın, üstelik annesi de "çalış" demiş.

7-8 saat çalışmış, yapacak birşey yok ama klasik Anadolu ailesi işte... Bir süre sonra annesi bağışlayabilir.

Ben o zamanlar genelde 85'ten az almadığım için düşük aldığımda bana kızıyorlardı. Herkesi kendiniz sanmayın, üstelik annesi de "çalış" demiş.
Dostum herkesi kendiniz sanmayın diyorsun ama sende durum farklı diye bizim dediklerimize Beğenmedim atmana gerek yoktu Bence sen herkesin kendin gibi olmasını istiyor gibisin ama

Dostum herkesi kendiniz sanmayın diyorsun ama sende durum farklı diye bizim dediklerimize Beğenmedim atmana gerek yoktu Bence sen herkesin kendin gibi olmasını istiyor gibisin ama
Kardeşim =D Siz diyorsunuz ki "79 gayet iyi bir not, ailenin kızması çok saçma; ben 79 alsaydım ailecek sevinçten havaya uçardık."

Herkesi kendiniz sanmayın diyorum. Konuyu açan kişi belli ki çalışkan, ailecek 4 aldığına üzülüyorlar.

Konuda sen haklısın her sinavda 100 almak imkansız.

Bende mat dersinde 26 aldım diye seviniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…