Annemin durmadan bana iş yaptırması

Şuan annem ister istemez bana iş veriyor ve yapıyorum. Aramız daha iyi olduk ama arada bir 'İnşallah ölürsün hemiii' diyor.

Bunların senin sorumluluğun olmadığını senin sadece onlar ayardım ettiğini hissettirmen lazım onlara, onlar bu sorumlulukları sana atamış onları kırmadan sana verdikleri işi 5-10 dk geciktirerek ya da iyi yapmayarak bunu hissettirebilirsin ya da açıkça söyleyebilirsin. Ama o zaman ders çalış jokerini oynarlar ve kazanman çok zor olur. Senin hatan ise yanlış düşünmeden keyfine engel oldukları için aklına ilk gelen yanlış tepkiyi vermen.

Annen ile barşmak için yalakalık, iş vs. yapma açıkca bahset burada yazdığın gibi onlarada anlat muhtemelen çok uzun süre PC başındasın ve bunun küçük bir kısmında oyun oynuyorsun onlar ise buna oyun oynamak diyor eğer öyle ise açıkça anlat, annelere babalara yardım edilir tamam sana biraz yüklenmiş olabilirler ama senin tepkin yanlış o kadın seni emzirmese sen şu an yaşayamazdın baban gidip çalışmasa o PC'ye bile sahip olamazdın. Annene sende başka kardeşlerin yardım etmiyorsa yapacak bir şey yok sende mecbur oyun zevkinden mahrum kalacaksın.

Ben de evde sık sık ev işi yapan birisiyim, ama bu durumdan şikayetçi değilim. Annem öğlen dört gibi işten geliyor, o yorgun bir şekilde eve gelmişken ona yardım etmemek içimden gelmiyor. Ama senin ailende durumlar farklı, annenin sana sana zorla iş yaptırması saçma. Aileni karşına alıp düzgün bir şekilde konuşmaktan başka yapabileceğin bir şey yok gibi.

Annene geri kafalı psikolojisi uygula.
Bak karı oraya getirtme beni asabımı bozma sherleyi ben yapıyorum ver şunu de. Belki işe yarar. Yaramazsa öldün demek.

30 DK oyna ne var ölmezsin ya? Çok mu lazım. Ben evin bütün işini yapıyorum, bulaşıkları yıkıyorum, evi süpürüyorum canlı ders dışında 5 saat de ders çalışıyorum. Annenin kıymetini bil.
Annene geri kafalı psikolojisi uygula.
Bak karı oraya getirtme beni asabımı bozma sherleyi ben yapıyorum ver şunu de. Belki işe yarar. Yaramazsa öldün demek.
Akşam babayla boks maçına çıkmak ha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…