HIYARBABA Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #31 288313 dedi: Hıyar beyine zarar veriyor galiba. Genişletmek için tıkla... Hıyar yemiyorum sadece ben hıyarım .
288313 dedi: Hıyar beyine zarar veriyor galiba. Genişletmek için tıkla... Hıyar yemiyorum sadece ben hıyarım .
feuer Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 171 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Ekim 2020 #32 HIYARBABA dedi: Hıyar yemiyorum sadece ben hıyarım . Genişletmek için tıkla... Hayatı kabullenişiniz tarzınız çok ilginç.
HIYARBABA dedi: Hıyar yemiyorum sadece ben hıyarım . Genişletmek için tıkla... Hayatı kabullenişiniz tarzınız çok ilginç.
HIYARBABA Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #33 Ne hatası?
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #34 HIYARBABA dedi: Hıyar yemiyorum sadece ben hıyarım . Genişletmek için tıkla... Adamın derdine bak senin yazdıklarına bak komikmi sanıyorsun sen kendini? Adam annemle babam boşanacak diyor buda mizahşörlük yapıyor de git başka konuya.
HIYARBABA dedi: Hıyar yemiyorum sadece ben hıyarım . Genişletmek için tıkla... Adamın derdine bak senin yazdıklarına bak komikmi sanıyorsun sen kendini? Adam annemle babam boşanacak diyor buda mizahşörlük yapıyor de git başka konuya.