Annenin çalıştığı okula gitmek mantıklı mı?

Celal Şengirl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben LGS girdim çalışmadım 380 gibi bir puan yaptım ama 380 puan ile burada girebileceğiniz pek okul yok. Sorum şudur tabii ki de öncesinde yazacağım okullar var ancak annemin çalıştığı okula kesin girebiliyorum. Sizce girmeli miyim?

Bunun eksileri ne olabilir bunu da öğrensem iyi olur çok küfür eden bir öğrenci değilim hak edince kullanırım yani öğretmenleri kısmen beni tanır ama en ufak şeyde anneme giderler mi?

Bence gitmelisin çünkü öğretmenler falan biraz torpilli davranabilir.

Yok öyle bir şey şehir efsanesi o hatta daha kötü çünkü hep gergin oluyorsun.

Bunun eksileri ne olabilir bunu da öğrensem iyi olur çok küfür eden bir öğrenci değilim hak edince kullanırım yani öğretmenleri kısmen beni tanır ama en ufak şeyde anneme giderler mi?

Dedikodunu yapabilirler bir de daha stresli oluyor hep seni gözetlediği.

Hiç tavsiye etmiyorum. Gitmeyin ilk güzel gibi gelsede davranışlarınızdan tut hocalara hepsi biliyor sizi vb dert çekilmez gidilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…